Power BI basis cursus

Ervaar de kracht van Microsoft Power BI
Ontdek Business Intelligence

Leer alle ins en outs van Power BI binnen één dag

Maakt u nog steeds uw rapportages in Excel? Ontdek dan de kracht van Microsoft Power BI, waarmee u rapportages sneller, gemakkelijker en aantrekkelijker kan maken! Tijdens deze ééndaagse hands-on cursus leert u de belangrijkste functies en geheimen van Microsoft Power BI (de meest gebruikte en populairste tool binnen Business Intelligence) kennen, waardoor u aan het eind van de dag in staat bent om zelfstandig een rapportage te maken. 

Tijdens de cursusdag nemen we u aan de hand mee langs alle functies die Power BI te bieden heeft, en zult u diverse praktische opdrachten uitvoeren. Van het koppelen van databronnen, tot het visualiseren van data. Hierdoor heeft u aan het eind van de dag niet alleen theoretische kennis over Power BI, maar weet u ook hoe u deze theorie in de praktijk kunt brengen, zodat u thuis verder aan de slag kunt. 

powerbi-cursus-nijmegen

Hoe ziet het cursusprogramma eruit?

Na de cursus bent u in staat om zelfstandig:
powerbi-exact-globe-exact-synergy
Praktische informatie
Investering

De kosten voor de Power BI Basis cursus bedragen €400 p.p.*

Wij zijn expert op het gebied van Power BI, maar bovenal hebben wij veel praktijkervaring als Business Intelligence professionals. Door deze ervaring kunnen wij u tijdens de cursus heel gericht ondersteunen en al uw vragen beantwoorden. 

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en bij minimale deelname van 2 cursisten. 

Enthousiast?

Onze Power BI Trainer Anton Coenders verwelkomt u graag op een voor u geschikte datum. Vul het formulier hiernaast in, zodat we gezamenlijk een datum kunnen inplannen. 

Deze cursus liever online of incompany volgen? Klik hier voor de online versie van deze cursus en hier voor de incompany. 

Aanmelden?