Power BI basis cursus

Ervaar de kracht van Microsoft Power BI
Ontdek Business Intelligence

Leer alle ins en outs van Power BI binnen één dag

Maakt u nog steeds uw rapportages in Excel? Ontdek dan de kracht van Microsoft Power BI, waarmee u rapportages sneller, gemakkelijker en aantrekkelijker kan maken! Tijdens deze ééndaagse hands-on cursus leert u de belangrijkste functies en geheimen van Microsoft Power BI (de meest gebruikte en populairste tool binnen Business Intelligence) kennen, waardoor u aan het eind van de dag in staat bent om zelfstandig een rapportage te maken. 

Tijdens de cursusdag nemen we u aan de hand mee langs alle functies die Power BI te bieden heeft, en zult u diverse praktische opdrachten uitvoeren. Van het koppelen van databronnen, tot het visualiseren van data. Hierdoor heeft u aan het eind van de dag niet alleen theoretische kennis over Power BI, maar weet u ook hoe u deze theorie in de praktijk kunt brengen, zodat u thuis verder aan de slag kunt. 

powerbi-cursus-nijmegen

Hoe ziet het cursusprogramma eruit?

Na de cursus bent u in staat om zelfstandig:
powerbi-exact-globe-exact-synergy
Praktische informatie
Investering

De kosten voor de Power BI Basis cursus bedragen €400 p.p.*

Wij zijn expert op het gebied van Power BI, maar bovenal hebben wij veel praktijkervaring als Business Intelligence professionals. Door deze ervaring kunnen wij u tijdens de cursus heel gericht ondersteunen en al uw vragen beantwoorden. 

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en bij minimale deelname van 2 cursisten. 

Enthousiast?

Onze Power BI Trainer Anton Coenders verwelkomt u graag op een van de volgende cursusdata:

Deze cursus liever online volgen? Klik hier voor de online versie van deze cursus. 

Aanmelden?