Case:

PowerApps in Coronatijd

Dé werkplek App
Creatief en innovatief in Coronatijd

Eenvoudig en snel je werkplek reserveren middels PowerApps

Door de maatregelen omtrent het Coronavirus is het van belang om hier als werkgever op een juiste en verantwoorde wijze mee om te gaan. Er morgen niet teveel mensen op kantoor aanwezig zijn want de 1,5m afstand moet gewaarborgd kunnen worden. Maar hoe organiseer je zoiets voor langere termijn? 

Creatief en innovatief

Creativiteit was geboden om een oplossing te vinden. Middels PowerApps hebben we een App ontwikkeld welke gebruikt kan worden door alle collega’s. In deze app zien zij de beschikbare kantoren en werkplekken per kantoor. Door eenvoudig een gewenste datum en locatie te selecteren, kan een reservering gemaakt worden. Hierdoor zijn er nooit te veel collega’s op kantoor, waardoor de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

Gebruiksvriendelijk

PowerApps is van zichzelf al erg gebruiksvriendelijk. Door de App zo te ontwikkelen, kunnen alle medewerkers reserveringen maken vanuit hun laptop, tablet of mobiele device. Daarnaast wordt door de koppeling van PowerApps met Outlook de gereserveerde werkplek automatisch in de agenda geplaatst. Hierdoor 

werkplek-reserveren-systeem-powerapps-kpisolutions

Contact

Ook een PowerApp ontwikkelen voor uw organisatie?

Onze professionals vertellen u graag alle mogelijkheden.