• +31 (0)85 273 58 79
  • info@kpisolutions.nl

Power BI Connector voor Unit4/Multivers

Power BI Connector voor Unit4/Multivers

Onze Power BI Connector voor Unit4 is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zelf aan de slag wil met Microsoft Power BI. De connector zorgt ervoor dat de gewenste data voor u ingeladen wordt in Microsoft Power BI. Hierdoor kunt u, ook zonder technische kennis, zelf aan de slag met het maken van rapportages binnen Microsoft Power BI.

Hoe werkt de connector?
Wanneer u ervoor kiest om de connector te gebruiken, wordt er een database voor u aangemaakt en ingericht. De connector zorgt ervoor dat alle data vanuit Unit4 dagelijks gerepliceerd wordt in deze bedrijfsspecifieke database. Hierdoor kan de connector praktisch alle gegevens vanuit Unit4 benaderen en inladen in Microsoft Power BI. De data vanuit Unit4 wordt dagelijks opnieuw gerepliceerd, zodat u altijd over de meest actuele bedrijfsgegevens beschikt. Dit vergemakkelijkt het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen, omdat u zeker weet dat u keuzes maakt op basis van de meest actuele bedrijfsgegevens.

De mogelijkheden van de connector
Wanneer de koppeling gemaakt is, kunt u zelf aan de slag met meer dan 50 mogelijke rapportagevormen. Hierdoor krijgt u een heel ander inzicht in uw data. Vanaf nu kunt u uw data namelijk overzichtelijk inzien, structureren en optimaliseren. Enkele voorbeelden van rapportages welke u kunt ontwikkelen zijn:
– Consolidatie;
– Debiteurenanalyse;
– Cashflow;
– Verkoop- en margeoverzichten;
– Latest Estimate.

Naast de vele rapportage mogelijkheden, biedt de koppeling u ook de mogelijkheid om een connectie te maken met meer dan 150+ verschillende dataplatformen. Dit stelt u in staat om verschillende databronnen met elkaar te combineren en nieuwe en unieke inzichten te weergeven.

Voordelen van de Unit4/Multivers connector 
Het grootste voordeel van de Unit4 Connector is zijn flexibiliteit in combinatie met zijn functionaliteit. De connector biedt u, zoals hierboven beschreven, een breed scala aan mogelijkheden om zelf de gewenste rapportages, en daarmee inzichten, te creëren. Daarnaast heeft u ook altijd inzicht in de meest actuele bedrijfsgegevens en kunt u verbanden leggen tussen financiële en operationele data.

Zelf aan de slag?
We bieden u graag de mogelijkheid om de Unit4 connector uitgebreid te testen. Vandaar dat wij u gedurende 30 dagen vrijblijvend een proefperiode aanbieden, zodat u zelf de voordelen van de connector kunt ervaren. Enthousiast? Vraag dan hier vandaag nog uw gratis proefperiode aan.

 

Over KPI Solutions

Bedrijven op voorsprong brengen door het toepassen van slimme (Microsoft)technologie. Ons doel is om data te transformeren naar bruikbare informatie die de gehele organisatie kan gebruiken en verder kan helpen

Recente blogs

Volg ons

Blogger

Mabel van Altena. Werkzaam als Marketeer binnen KPI Solutions.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Business Intelligence?

Meldt u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Bij het invullen en versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring van KPI Solutions.