Werken bij KPI Solutions

Currency connector Power BI

Power BI koppelen aan Currency.

Hoe werkt de Power BI connector voor Currency?

Power BI koppeling currency

Wilt u Power BI koppelen aan verschillende currencies? Door middel van de Power BI currency connector kunt u eenvoudig currencies verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt via de currency API, kunnen alle gewenste gegevens vanuit uw currency administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van verschillende Power BI currencies rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

Wat kunt u met Power BI en currency?

De Power BI currency connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle verschillende currencies. De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI currency connector.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI currency koppeling?

De Power BI currency connector biedt veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de currency API benaderd kan worden, kunnen verschillende Power BI rapportages en dashboards gebouwd worden.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén currencies, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in uw data, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor currency

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor currency:

Aan de slag met Power BI?

Ontdek hoe u in 5 stappen aan de slag kunt gaan met Power BI. Download gratis onze Power BI Guide en start direct met Power BI.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met currencies?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit wordt door de Power BI currency connector geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor u direct kunt starten met het ontwikkelen van currency rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

We hebben verschillende kant-en-klare Power BI rapportages tot onze beschikking. Hierdoor beschikt u binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met currencies, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de currency API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw currency data
Starten met de Power BI connector voor currencies?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI currency connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen currency en Power BI is gemaakt, kunt u starten met het ontwikkelen van de gewenste rapportages en dashboards. U kunt ook gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI currency template.

Inzicht!

Nadat de gewenste Power BI rapportages en dashboards is ontworpen, kunt u aan de slag met het analyseren van uw currency data en nemen van datagedreven beslissingen.

Kosten

€10

Per maand/administratie

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.