Werken bij KPI Solutions

Microsoft Power BI Demo

Ontdek zelf alle mogelijkheden die Business Intelligence u te bieden heeft.

Welkom bij de Microsoft Power BI Demo. Onderstaande rapportage is geheel interactief. Dit betekent dat u alle functies van de rapportage kunt uitproberen. Denk hierbij aan diverse filters, slicers en visuals. 

Sales demo

Liever een persoonlijke demo van onze Business Intelligence professionals?

Waarom kiezen voor Power BI in plaats van een andere BI tool?

Naast Power BI zijn er ook nog andere BI tools op de markt. Denk bijvoorbeeld aan QlikQ en Tableau. Tóch wordt er vaker voor Microsoft Power BI gekozen als BI tool. Waarom? Power BI is namelijk laagdrempelig om mee te starten, gezien je geheel gratis kunt beginnen. Wil je daarna upgraden? Dan betaal je slechts 10 dollar per maand per gebruiker. Daarnaast biedt het ontzettend veel mogelijkheden met de vaak al bestaande office365 omgeving binnen een organisatie. Power BI is hierin namelijk makkelijk te integreren. 

Waarom werken wij met Microsoft Power BI?

Wij werken met Power BI omdat het een innovatieve Business Intelligence tool is. Power BI biedt een tal aan mogelijkheden, waar iedere organisatie door kan groeien. Door de vele visualisatiemogelijkheden die Power BI biedt, standaard koppelingen met databronnen, integraties met Office 365 zoals Microsoft Teams, maken Power BI tot dé leider op het gebied van Business Intelligence tools. 

microsoft-power-bi-marktleider

Vertrouw op de leider binnen de industrie

Gartner erkent Microsoft Power BI voor het dertiende achtereenvolgende jaar als leider in het Gartner 2020 Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms.

waarom-powerbi-gebruiken-business-intelligence
Wilt u ook starten met Microsoft Power BI?

Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Data gedreven werken is immers de toekomst. Onze professionals vertellen u graag vrijblijvend alles over de mogelijkheden van Power BI in uw situatie en laten graag een uitgebreide demo zien. Geïnteresseerd? Plan dan uw gratis (online) inventarisatiegesprek en of demo in. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.