• +31 (0)85 273 58 79
  • info@kpisolutions.nl

Facebook Ads Connector voor Qlik

Geen technische kennis benodigd

Koppel uw software aan uw BI Tool

Qlikview en Qliksense zijn krachtige, veilige en flexibele end-to-end analyseplatformen voor data. Qlik heeft haar systemen ontworpen voor de individu, maar geschaald voor elke organisatie. Door het brede scala aan BI tools op de markt tegenwoordig, kiezen steeds meer mensen voor analyse in een van deze tools, in plaats van bijvoorbeeld Excel. Een logische stap, gezien de mogelijkheden in deze BI tools veel breder zijn. U kunt niet alleen uw gegevens analyseren, maar ook koppelen met andere softwaresystemen binnen uw organisatie. Hierdoor creëert u unieke inzichten die u eerder nooit zag. Daarnaast is het eenvoudig om gemaakte rapportages te delen met collega’s binnen uw organisatie.  

Wilt u zelf aan de slag met Qlikview of Qliksense? Dan is de Qlik Connector voor u een goede oplossing. De connector koppelt snel en eenvoudig uw softwarepakket aan Qlik. Hier is geen technische kennis voor benodigd, wij verzorgen de koppeling voor u. Wanneer de koppeling gerealiseerd is, kunt u zelf rapportages ontwikkelen. 

qlik-connector

Voordelen Qlik Connector

Koppeling tussen uw softwarepakket en Qlik

Consolideren, rapporteren en analyseren van 1 tot 100 administraties

Connectie met meer dan 150 dataplatformen en applicaties

Rapportage is geheel naar eigen wens te ontwerpen

Data wordt dagelijks ververst

De Qlik Connector voor Facebook Ads zorgt voor een koppeling tussen Facebook Ads en Qlik. Door middel van deze koppeling kunt u zelf eenvoudig rapportages ontwikkelen die inzicht geven in uw Facebook Ads data. U kunt hierin zelf bepalen welke data u graag gevisualiseerd ziet en op welke manier. 

Naast de vele mogelijkheden om te rapporteren, biedt de koppeling u ook de mogelijkheid om een connectie te maken met meer dan 150+ andere dataplatformen. Dit stelt u in staat om verschillende databronnen met elkaar te koppelen. Hierdoor creëert u nieuwe en waardevolle inzichten voor uw organisatie.

Om de Connector voor Facebook Ads op te starten is een connectie met Facebook Ads vereist. Wanneer de connectie gereed is, haalt de connector de data op vanuit Facebook Ads. Middels de connector wordt alle benodigde data (tabellen vanuit de administratie) dagelijks gerepliceerd in een bedrijfsspecifieke database. Hierdoor kijkt u iedere dag naar de meest actuele cijfers van uw organisatie. 

De 
Connector kan praktisch alle gegevens vanuit Facebook Ads benaderen voor rapportage doeleinden. Dit stelt u in staat om de meest uitgebreide rapportages te ontwikkelen. 

U ontvangt een persoonlijke inlog om vanuit Qlik de database met uw data te benaderen, en zo te starten met het ontwikkelen van rapportages. Doordat de administraties gekoppeld aan de gebruiker worden ingelezen, biedt dit direct de mogelijkheid om cijfers te consolideren.

Veiligheid vinden wij erg belangrijk en is prioriteit nummer 1. We doen er alles aan doen om de veiligheid van alle data op het hoogst mogelijke niveau te beschermen en te waarborgen. Om de veiligheid tijdens en met het gebruik van de connector te beschermen en te waarborgen gebruiken wij verschillende manieren. Over de beveiliging van onze server kunnen wij u het volgende melden:

  •  Onze server voldoet aan de eisen van Qlik en is conform industrie standaarden
  •  Dubbele authenticatie op de server (middels gebruikersnaam/wachtwoord en IP adres)
  •  Data staat beveiligd op een eigen Database Instance
  •  Enkel wij, en u zelf hebben toegang

De ins en outs van de Connector

Pricing connector
Connector abonnement
20
Per maand
  • Extra administraties toevoegen?
  • €10 extra per maand, per administratie

Meer dan 9 administraties? Neem dan contact met ons op voor speciale tarieven. 

Gratis uitproberen?

  • 30 dagen vrijblijvend uitproberen
  • Binnen één dag gekoppeld
  • Op ieder moment op te zeggen