Real-time inzicht in de financiële stand van zaken

Start direct met analyseren

Altijd en overal inzicht

Het financiële rapportageproces is vaak arbeidsintensief en tijdrovend vanwege meerdere systemen en complexiteit van gegevens. Hoe fijn zou het dan zijn als u iedere dag inzicht heeft in de actuele financiële gegevens van uw organisatie? Middels een Business Intelligence rapportage komen alle financiële gegevens vanuit uw organisatie samen op één centrale plek. Hierdoor integreert u up-to-date informatie vanuit uw systemen in één overzichtelijke rapportage. Dit biedt de gebruikers de mogelijkheid om de gegevens op ieder gewenst moment van de dag te analyseren. 

Zo heeft u altijd en overal real-time inzicht in de financiële stand van zaken, maar dan zonder meerdere Excel versies van de waarheid.

Wij kunnen koppelingen maken met al uw databronnen, en al deze data overzichtelijk visualiseren in een maatwerk rapportage, enkel en alleen voor uw organisatie. Precies zoals u het wilt zien, met de data die u interessant vindt. 

Meest gevisualiseerde binnen de finance

Enkele voordelen van Business Intelligence binnen de finance

Eén versie van de waarheid

Doordat de data vanuit het softwarepakket rechtstreeks gekoppeld wordt met de Business Intelligence tool, kijkt iedereen altijd naar één versie van de waarheid. In tegenstelling tot meerdere Excel sheets die verspreid liggen door de organisatie.

Koppeling met alle afdelingen

Naast het productieproces kunnen ook andere afdelingen binnen de organisatie in kaart gebracht worden. Bijvoorbeeld de Sales afdeling. Door deze te koppelen met elkaar creëert u unieke inzichten zoals u nooit eerder zag.

Kostenbesparend

BI heeft een kostenbesparend effect. Doordat je in staat bent om op tijd actie te ondernemen. Binnen de finance zul je zien dat je o.a. een enorme tijdwinst behaalt, doordat je direct kunt starten met analyseren.

Benieuwd welke stappen u moet nemen om te starten
met Business Intelligence?

Direct aan de slag? Bekijk ons Finance template

of bel direct +31 85 273 58 79