Power BI gevorderde cursus

Een verdiepingsslag maken in Power BI?​

Verdiep je verder in Power BI

Leer alle mogelijkheden van A t/m Z

Beheerst u de basis van Microsoft Power BI maar wilt u uw kennis hiervan uitbreiden en verder de diepte in? Dan is onze Power BI gevorderde cursus een mooie vervolgstap, bijvoorbeeld na onze basis cursus

Tijdens de Power BI gevorderde cursus gaan we nét dat stapje verder, waardoor u aan het eind van de dag zelf in staat bent om verschillende technieken, complexe visualisaties en uitgebreide berekeningen te maken. Dit leert u gedurende de dag aan de hand van een goede combinatie tussen theoretische kennis en praktische vaardigheden. 

Powerbi-koppelen-exactonline-exact-globe-exact-synergy

Hoe ziet het cursusprogramma eruit?

Na de cursus bent u in staat om zelfstandig:

powerbi-exact-globe-exact-synergy

Praktische informatie

Investering

De kosten voor de Power BI Gevorderde cursus bedragen €500 p.p.*

Wij zijn expert op het gebied van Power BI, maar bovenal hebben wij veel praktijkervaring als Business Intelligence professionals. Door deze ervaring kunnen wij u tijdens de cursus heel gericht ondersteunen en al uw vragen beantwoorden. 

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en bij minimale deelname van 2 cursisten. 

Enthousiast?

Onze Power BI Trainer Anton Coenders verwelkomt u graag tijdens een van onze cursussen. Vul hier formulier hiernaast in om een cursus in te plannen op een voor u geschikt moment. 

Deze cursus liever online of Incompany volgen? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Aanmelden?