Power BI Invantive Bridge cursus

Ontdek Invantive Bridge Online voor Exact Online
Ontdek de mogelijkheden van Power BI en Exact Online

Leer alle ins en outs van Power BI binnen één dag

Maakt u nog steeds uw rapportages in Excel? Ontdek dan de kracht van Microsoft Power BI, waarmee u rapportages sneller, gemakkelijker en aantrekkelijker kan maken! Tijdens deze ééndaagse hands-on cursus leert u de belangrijkste functies en geheimen van Microsoft Power BI (de meest gebruikte en populairste tool binnen Business Intelligence) kennen in combinatie met Invantive Bridge Online, waardoor u aan het eind van de dag in staat bent om zelfstandig een rapportage te maken en data in te laden. 

Tijdens de cursusdag nemen we u aan de hand mee langs alle functies die Power BI te bieden heeft, en zult u diverse praktische opdrachten uitvoeren. Hierdoor heeft u aan het eind van de dag niet alleen theoretische kennis over Power BI, maar weet u ook hoe u deze theorie in de praktijk kunt brengen, zodat u thuis verder aan de slag kunt. 

Powerbi-koppelen-exactonline-exact-globe-exact-synergy

Hoe ziet het cursusprogramma eruit?

Na de cursus bent u in staat om zelfstandig:
powerbi-exact-globe-exact-synergy
Praktische informatie
Investering

De kosten voor de Power BI Invantive cursus bedragen €400 p.p.*

Wij zijn expert op het gebied van Power BI, maar bovenal hebben wij veel praktijkervaring als Business Intelligence professionals. Door deze ervaring kunnen wij u tijdens de cursus heel gericht ondersteunen en al uw vragen beantwoorden. 

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en bij minimale deelname van 2 cursisten. 

Enthousiast?

Onze Power BI Trainer Anton Coenders verwelkomt u graag. Vul het aanmeldformulier in, dan kijkt Anton samen met u naar een geschikte datum. 

Deze cursus wordt in samenwerking met Invantive gegeven. 

Aanmelden?