Werken bij KPI Solutions

De eerste stap naar slimmer, sneller én leuker werken!

Bedankt, we hebben jouw kennismakingsverzoek en/of aanvraag goed ontvangen! Je ontvangt van ons een e-mail met daarin verdere informatie.

Wie zijn die twee blije mannen op de foto?

Dat zijn Ralph & Gino, zij starten KPI Solutions in 2016 met een missie. Tijdens een carrière in de accountancy merkten ze dat er binnen bedrijven enorm veel data aanwezig was. Maar dat men niet goed wist hoe ze deze data efficiënt konden benutten. Ze waren ervan overtuigd dat dit anders kon.  

In de, toen nog nieuwe, BI-markt investeerden zij in vele BI-ontwikkelingen. Het doel? Het analyseren van data efficiënt maken, zodat bedrijven beslissingen kunnen nemen op basis van data. Doordat BI toentertijd nieuw was, vroeg dit om véél pionierswerk. En met succes!  

Anno 2023 zorgen we met ruim 50 data-fanaten er dagelijks voor dat data voor ruim 450 bedrijven inzichtelijk wordt, door overzicht en inzichten creëren waar ze op kunnen sturen.  

En de missie? Die is duidelijk: wij transformeren data naar betekenisvolle en betrouwbare informatie. Door te adviseren, analyseren en faciliteren zorgen we voor een optimale en datagedreven besluitvorming. Weg van onderbuikgevoelens en aannames, maar vooral ondernemingen helpen bij het slimmer, sneller en leuker werken.   

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.