Werken bij KPI Solutions

Power BI Kerridge Commercial Systems koppeling

Power BI koppelen aan Kerridge Commercial Systems.

Hoe werkt de Power BI connector voor Kerridge Commercial Systems?

Power BI koppeling Kerridge Commercial Systems

Met de Power BI connector voor Kerridge Commercial Systems kunt u starten met het ontwikkelen van uw eigen rapportages in de BI-tool van Microsoft, Power BI. 

De Power BI connector maakt middels de API een koppeling met de gewenste data in Kerridge Commercial Systems, en plaatst deze vervolgens naar een SQL-database. Deze database kunt u vervolgens vanuit 

Power BI en Kerridge Commercial Systems

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de API kan benaderen, kunt u dus aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. De data wordt door de connector in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst, waardoor u geen technische kennis nodig heeft om de met de connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Kerridge Commercial Systems koppeling?

Met de Power BI connector voor Kerridge Commercial Systems kunt u alle kanten op. Doordat alle data door de connector via de API benaderd kan worden, kunt u alle gewenste analyses in Power BI maken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook data vanuit andere databronnen samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u in Power BI data combineren en tegen elkaar afzetten voor het creëren van nieuwe inzichten. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Kerridge Commercial Systems

Stuur direct op basis van actuele cijfers. Maak gebruik van onze kant-en-klare rapportages en start direct met analyseren.

Beschikbare templates voor Kerridge Commercial Systems:

Aan de slag met Power BI en Kerridge Commercial Systems?

Download onze gratis Power BI Guide en leer in 5 stappen het ontwikkelen van een Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Kerridge Commercial Systems?

Alle data benaderbaar

Alle gewenste data vanuit Kerridge Commercial Systems is door de connector te benaderen, waardoor u aan de slag kunt met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages in Microsoft Power BI.

Rapportages beschikbaar

Om u zo snel mogelijk te kunnen laten sturen op basis van data, hebben we meerdere kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste data.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Kerridge Commercial Systems kunt u ook andere databronnen samenvoegen in één datawarehouse, waardoor u in Power BI data kan combineren om nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

Door de grote hoeveelheid beschikbare data, kunt u starten met het ontwikkelen van verschillende analyses in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is belangrijk om strategische beslissingen goed te kunnen nemen. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat uw data altijd actueel is, door deze minimaal eens per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Kerridge Commercial Systems data
Starten met de Power BI koppeling voor Kerridge Commercial Systems
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u een proefperiode van de connector voor Kerridge heeft aangevraagd, ontvangt u direct verdere instructies per e-mail.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling tussen Kerridge en Power BI gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

De gewenste rapportages gereed? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.