Werken bij KPI Solutions

Tableau connector voor Loket

Tableau koppelen aan Loket

Tableau connector voor Loket

Wat doet de Tableau connector?

De Tableau Connector voor Loket  zorgt voor een koppeling tussen Loket en Tableau. De connector haalt alle gewenste data vanuit Loket op en kopieert deze in een database. Deze database is vanuit Tableau, maar ook vanuit Excel en andere BI tools zoals Qlik en Power BI te benaderen, waardoor u eenvoudig rapportages kunt ontwikkelen. We kunnen alle gewenste data vanuit Loket voor u klaar zetten. Zo kunt u zelf bepalen welke data u graag gevisualiseerd ziet en op welke manier.

Voor wie is de Tableau connector?

Wilt u zelf aan de slag met Tableau of wilt u kennis maken met de mogelijkheden van Tableau? Dan is de Tableau connector voor u een goede oplossing. Doordat de connector alle gewenste data voor u klaar zet, kunt u direct aan de slag met het ontwikkelen van de gewenste rapportages, welke dagelijks automatisch worden voorzien van vernieuwde data.

Hoe werkt de Tableau connector?

De Tableau connector maakt verbinding met Loket en schrijft de gewenste data weg naar een beveiligde database. Na het aanvragen van een gratis proefperiode ontvangt u direct instructies om de Tableau connector op te starten. U heeft hiervoor geen technische kennis nodig. Wanneer de connectie gereed is, haalt de connector de gewenste data vanuit Loket op en kunt u de data benaderen in Tableau.

Middels de connector wordt alle benodigde data (tabellen vanuit de administratie) dagelijks gerepliceerd in een Azure database. U ontvangt een persoonlijke inlog om vanuit Tableau (of andere gewenste BI tool/Excel) de database met uw data te benaderen, en zo te starten met het ontwikkelen van rapportages. Doordat de gewenste administraties, gekoppeld aan de gebruiker, worden ingelezen, biedt dit direct de mogelijkheid om cijfers te consolideren.

Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Loket?

Alle data benaderbaar

Alle gewenste data is vanuit Loket door middel van de connector op te halen, waardoor deze vanuit Tableau gebruikt kunnen worden voor het maken van rapportages.

Consolideren in Tableau

Doordat de connector data vanuit meerdere administraties op kan halen, ontstaat de mogelijkheid om data te consolideren.

Data altijd actueel

Uw data wordt dagelijks vernieuwd, zodat u op ieder moment van de dag naar actuele cijfers van uw organisatie kijkt.

Voor ieder apparaat geschikt

Tableau is beschikbaar op ieder device. Zo kunt u uw ontwikkelde rapportages op ieder moment van de dag bekijken via uw telefoon, tablet, laptop op zelfs uw smartwatch.

In 3 stappen een Tableau koppeling met Loket
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Loket
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Aanvragen proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode ontvangt u direct instructies voor het opstarten. Een van onze BI specialisten zal u hier, indien nodig, bij ondersteunen. 

Verbinding maken met uw data

Er wordt verbinding gemaakt met de gewenste data uit Loket. Deze data wordt voor u klaargezet in een database. 

Het ontwikkelen van rapportages

Nadat de gewenste data voor u is klaargezet, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen BI rapportages. Dit kan naast Tableau ook in Excel, Power BI en Qlik. 

Kosten

€50

Per maand

Deze organisaties gingen u voor:

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?
inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.