Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Magento

Microsoft Power BI koppelen aan Magento

Hoe werkt de Power BI connector voor Magento?

Power BI koppeling Magento

De Power BI connector voor Magento zorgt ervoor dat alle gewenste data vanuit Magento, zoals bijvoorbeeld financiële, verkoop en inkoop data, gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van Power BI rapportages.

De Power BI connector maakt een koppeling met de API van Magento, waarna alle gewenste data in een SQL-database geplaatst wordt. Vanuit hier kan de data gebruikt worden in uw BI-tool, zoals Power BI, maar bijvoorbeeld ook in Excel voor het ontwikkelen van rapportages.

Power BI koppeling Magento

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste Magento data, waarna deze in de SQL-database geplaatst worden. 

De data wordt in gestructureerde en duidelijke tabellen gezet, zodat u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI Connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Magento?

De Power BI connector voor Magento heeft veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste Magento data via de API benaderd kan worden, kunt u veel verschillende rapportages, en daarmee analyses, ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Gemiddelde orderwaarde;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • ROI;
 • Voorraad.

Naast dat alle data vanuit Magento gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van Power BI rapportages, kunnen andere databronnen met Magento worden samengevoegd in één datawarehouse. Door databronnen te combineren kan data tegenover elkaar worden afgezet en worden samengevoegd, waardoor compleet nieuwe inzichten ontstaan. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke Power BI koppelingen.

Power BI rapportages voor Magento

Snel inzicht in uw Magento data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel Power BI templates. Hiermee krijgt u binnen één dag inzicht in de belangrijkste KPI’s. 

Beschikbare templates voor Magento:

Ontwikkel in 5 stappen uw eigen Magento rapportages.

Ga aan de slag met onze Power BI Guide en ontdek de 5 stappen naar een perfecte Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Magento?

Alle data benaderbaar

Alle gewenste data vanuit Magento is via de API te benaderen en wordt voor u klaargezet in duidelijke en gestructureerde tabellen. Zo heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ervaring en ontwikkeling hebben we meerdere kant-en-klare Power BI rapportages voor Magento beschikbaar. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Naast dat u alleen rapportages kunt maken op basis van Magento data, kunt u ook meerdere databronnen samenvoegen in een Power BI rapportage, door deze databronnen te combineren in één datawarehouse.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste Magento data beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw Magento data altijd actueel is. De connector haalt deze iedere nacht minimaal 1x op, en indien wenselijk kan dit overdag ook meerdere keren.

Voor ieder apparaat geschikt

Business Intelligence tools (zoals Power BI) functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches perfect. Zo heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Magento
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Magento connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een e-mail met verdere instructies. Tevens neemt een van onze specialisten contact met u op.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI koppeling met Magento gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Magento Power BI rapportages.

Inzicht!

Nadat uw Magento data gevisualiseerd is in uw eigen Power BI rapportages, of in onze kant-en-klare rapportage(s), kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.