Power BI Connector voor Exact Online

Power BI Connector voor Exact Online

Microsoft Power BI biedt, vanuit zichzelf, vele mogelijkheden om databronnen te koppelen en te ontsluiten. Helaas geldt dit niet voor ieder softwarepakket, zoals Exact Online. Om Exact Online toch te kunnen ontsluiten, en op basis van deze data rapportages te kunnen ontwikkelen hebben we een Power BI Connector voor Exact Online ontwikkeld. Middels deze connector is het mogelijk om alle gegevens vanuit Exact Online in te laden in Power BI.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Connector?
De Power BI Connector voor Exact Online zorgt voor een koppeling tussen Power BI en Exact Online. Wanneer de koppeling gereed is, kan de data vanuit Exact Online in Power BI ingeladen worden en kunt u starten met het ontwikkelen van uw eigen rapportages. U kunt hierin helemaal zelf bepalen welke data u wel of niet graag gevisualiseerd ziet en op welke manier u deze visualisaties vorm geeft. Daarnaast bepaalt u ook zelf hoeveel administraties u toevoegt aan uw connector abonnement. Het toevoegen van meerdere administraties geeft u het voordeel om te consolideren.

Hoe werkt de connector voor Exact Online? 
Om de Power BI Connector op te starten is een connectie vereist met Exact Online. Wanneer de connectie gereed is, haalt de connector alle gewenste data op vanuit Exact Online. De connector kan praktisch alle gewenste ophalen, waardoor u de meest uitgebreide rapportages kunt ontwikkelen.  U ontvangt een persoonlijke inlog om vanuit Power BI (Desktop) de database met uw data te benaderen. Doordat we alle tabellen al voor u klaar hebben gezet, kunt u direct starten met het ontwikkelen van uw rapportage(s). Deze kunt u publiceren naar de online versie van Power BI en delen met uw collega’s. 

Power-bi-connector-voor-exact-online

Hoe werkt het Connector Abonnement? 
Indien u wilt starten met de Exact Online connector bieden wij u eerst een vrijblijvende proefperiode van 30 dagen aan. Op deze manier kunt u kennis maken met de mogelijkheden die de connector te bieden heeft. U ontvangt hier tevens 60 minuten gratis training bij van één van onze BI Professionals om u op weg te helpen in Power BI.

Power BI Connector

Voor Exact Online
49
10 Per maand
  • 30 dagen gratis proberen
  • Alle gewenste data te benaderen
  • Binnen één dag gekoppeld
  • Extra administraties? Slechts €10 p/m, per administratie extra
actie

Hoe vaak wordt mijn data ververst? 
Uw data wordt dagelijks minimaal een keer ververst. Hierdoor zijn alle gegevens up-to-date, waardoor u een nog beter inzicht krijgt in de data van uw organisatie.

Hoe implementeer ik de Power BI Connector voor Exact?
De implementatie voor de Exact Online connector zullen wij voor u verzorgen. U heeft dan ook geen technische kennis nodig om te starten met de connector. Wanneer u besluit om met de connector te gaan werken, dient er een gebruiker gekoppeld te worden aan de connector. Deze gebruiker krijgt toegang tot een eigen database, waarin alle data ingeladen wordt. Deze is te benaderen vanuit Power BI, waar u alle gewenste tabellen met data terug kunt vinden en kunt inladen. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het inrichten van uw Exact Online rapportage in Power BI Desktop. 

powerbi-rapportage-kpisolutions

Over KPI Solutions

Bedrijven op voorsprong brengen door het toepassen van slimme (Microsoft)technologie. Ons doel is om data te transformeren naar bruikbare informatie die de gehele organisatie kan gebruiken en verder kan helpen

powerbi-exactglobe-microsoft

Recente blogs

Volg ons

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Business Intelligence?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste blogs automatisch in je inbox ontvangen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief, en ontvang maandelijks de nieuwste artikelen in je inbox! 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten.

Gratis proefperiode aanvragen

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de proefperiode op te starten. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.

Power BI oplossingen voor Exact Online

Snel aan de slag met Power BI. Download direct uw whitepaper.