• +31 (0)85 273 58 79
  • info@kpisolutions.nl

Power BI Connector voor Exact Online

Power BI Connector voor Exact Online

Microsoft Power BI biedt, vanuit zichzelf, vele mogelijkheden om databronnen te koppelen en te ontsluiten. Helaas geldt dit niet voor ieder softwarepakket, zoals Exact Online. Om Exact Online toch te kunnen ontsluiten, en op basis van deze data rapportages te kunnen ontwikkelen hebben we een Power BI Connector voor Exact Online ontwikkeld. Middels deze connector is het mogelijk om alle gegevens vanuit Exact Online in te laden in Power BI.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Connector?
De Power BI Connector voor Exact Online zorgt voor een koppeling tussen Power BI en Exact Online. Wanneer de koppeling gereed is, kan de data vanuit Exact Online in Power BI ingeladen worden en kunt u starten met het ontwikkelen van uw eigen rapportages. U kunt hierin helemaal zelf bepalen welke data u wel of niet graag gevisualiseerd ziet en op welke manier u deze visualisaties vorm geeft. Daarnaast bepaalt u ook zelf hoeveel administraties u toevoegt aan uw connector abonnement. Het toevoegen van meerdere administraties geeft u het voordeel om te consolideren.

Hoe werkt de connector voor Exact Online? 
Om de Power BI Connector op te starten is een connectie vereist met Exact Online. Wanneer de connectie gereed is, haalt de connector alle gewenste data op vanuit Exact Online. De connector kan praktisch alle gewenste ophalen, waardoor u de meest uitgebreide rapportages kunt ontwikkelen.  U ontvangt een persoonlijke inlog om vanuit Power BI (Desktop) de database met uw data te benaderen. Doordat we alle tabellen al voor u klaar hebben gezet, kunt u direct starten met het ontwikkelen van uw rapportage(s). Deze kunt u publiceren naar de online versie van Power BI en delen met uw collega’s. 

Power-bi-connector-voor-exact-online

Hoe werkt het Connector Abonnement? 
Indien u wilt starten met de Exact Online connector bieden wij u eerst een vrijblijvende proefperiode van 30 dagen aan. Op deze manier kunt u kennis maken met de mogelijkheden die de connector te bieden heeft. U ontvangt hier tevens 60 minuten gratis training bij van één van onze BI Professionals om u op weg te helpen in Power BI. 

Tot en met 30-6-2020 hebben wij een speciale actie. U betaalt in plaats van €49,00 per maand, nu slechts €20,00 euro per maand. Daarnaast ontvangt u 60 minuten gratis training van één van onze BI Professionals bij het opstarten van uw connector.

Power BI Connector

Voor Exact Online
€49
20 Per maand
  • 30 dagen gratis proberen
  • 60 minuten gratis training van één van onze BI Professionals
  • Alle gewenste data te benaderen
  • Binnen één dag gekoppeld
  • Extra administraties? Slechts €10 p/m, per administratie extra
actie

Direct starten? Vul onderstaand formulier in en ontvang direct instructies voor het opstarten van uw proefperiode. 

Hoe vaak wordt mijn data ververst? 
Uw data wordt dagelijks minimaal een keer ververst. Hierdoor zijn alle gegevens up-to-date, waardoor u een nog beter inzicht krijgt in de data van uw organisatie.

Hoe implementeer ik de Power BI Connector voor Exact?
De implementatie voor de Exact Online connector zullen wij voor u verzorgen. U heeft dan ook geen technische kennis nodig om te starten met de connector. Wanneer u besluit om met de connector te gaan werken, dient er een gebruiker gekoppeld te worden aan de connector. Deze gebruiker krijgt toegang tot een eigen database, waarin alle data ingeladen wordt. Deze is te benaderen vanuit Power BI, waar u alle gewenste tabellen met data terug kunt vinden en kunt inladen. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het inrichten van uw Exact Online rapportage in Power BI Desktop. 

powerbi-rapportage-kpisolutions

Over KPI Solutions

Bedrijven op voorsprong brengen door het toepassen van slimme (Microsoft)technologie. Ons doel is om data te transformeren naar bruikbare informatie die de gehele organisatie kan gebruiken en verder kan helpen

powerbi-exactglobe-microsoft

Recente blogs

Volg ons

Blogger

Mabel van Altena. Werkzaam als Marketeer binnen KPI Solutions.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Business Intelligence?

Meldt u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

Bij het invullen en versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring van KPI Solutions.