[Online] Power BI basis cursus

Ervaar de kracht van Microsoft Power BI
Ontdek Business Intelligence

Leer alle ins en outs van Power BI vanaf iedere gewenste locatie

Alle ins en outs van Microsoft Power BI leren vanuit iedere locatie? Deze andere tijden, vragen om andere oplossingen. Door de komst van COVID-19 hebben wij onze basis cursus volledig omgebouwd naar een online Power BI cursus. Want inzicht in uw data is immers belangrijker dan ooit tevoren. 

Deze online cursus bieden wij aan via Microsoft Teams. Op deze manier kunnen deelnemers vanaf iedere locatie, in binnen- en buitenland, inbellen en deelnemen. Tijdens de online cursusdag nemen we u mee langs alle functies die Power BI te bieden heeft, en zult u diverse praktische opdrachten uitvoeren. Van het koppelen van databronnen, tot het visualiseren van data. Hierdoor heeft u aan het eind van de dag niet alleen theoretische kennis over Power BI, maar weet u ook hoe u deze theorie in de praktijk kunt brengen, zodat u thuis verder aan de slag kunt en zelfstandig een rapportage kunt maken. 

powerbi-cursus-nijmegen

Hoe ziet het cursusprogramma eruit?

Na de cursus bent u in staat om zelfstandig:
powerbi-exact-globe-exact-synergy
Praktische informatie
Investering

De kosten voor de Online Power BI Basis cursus bedragen €275 p.p.*

Wij zijn expert op het gebied van Power BI, maar bovenal hebben wij veel praktijkervaring als Business Intelligence professionals. Door deze ervaring kunnen wij u tijdens de cursus heel gericht ondersteunen en al uw vragen beantwoorden. 

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en bij minimale deelname van 2 cursisten. 

Enthousiast?

Onze Power BI Trainer Anton Coenders verwelkomt u graag op een datum van uw voorkeur. 

Aanmelden?