Werken bij KPI Solutions

Power BI Oracle NetSuite koppeling

Power BI koppelen aan Oracle NetSuite.

Hoe werkt de Power BI connector voor Oracle NetSuite?

Power BI koppeling Oracle NetSuite

Wilt u inzicht in uw Oracle NetSuite data? Creëer dan zelf rapportages en dashboards in de BI-tool van Microsoft, Power BI met de Power BI connector voor Oracle NetSuite.

De Power BI connector haalt alle gewenste data via de API van Oracle NetSuite op, en plaatst deze in een SQL-database. Vanuit uw BI-tool is deze data vervolgens te benaderen voor de ontwikkeling van rapportages en dashboards.

Wat kunt u met Power BI en Oracle NetSuite?

Met de Power BI connector voor Oracle NetSuite kunt u zelf aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages en dashboards in Power BI. De Power BI connector zorgt ervoor dat de gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, zodat u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Oracle NetSuite koppeling?

De Power BI connector voor Oracle NetSuite biedt u alle vrijheid om rapportages en dashboards naar eigen hand te zetten. Doordat alle gewenste data via de Oracle NetSuite API beschikbaar is, kunt u alle analyses in uw rapportages en dashboards uitwerken. Daarnaast kunt u meerdere databronnen, samen met Oracle NetSuite, koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data samenvoegen, combineren en tegen elkaar afzetten om nieuwe inzichten te genereren.  Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Oracle NetSuite

Van platte data naar visuele inzichten. Door middel van onze kant-en-klare Power BI oplossingen heeft u binnen enkele ogenbliken inzicht in de belangrijkste KPI’s. 

Beschikbare templates voor Oracle NetSuite:

Aan de slag met Power BI en Oracle NetSuite?

Download de gratis Power BI Guide, en ontwikkel in 5 stappen de perfecte Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Oracle NetSuite?

Alle data benaderbaar

Alle gewenste data is via de API te benaderen door de Power BI connector. Hierdoor kunt u alle gewenste analyses uitwerken in uw Power BI rapportages en dashboards, met de gewenste Oracle NetSuite data.

Rapportages beschikbaar

Direct uw data analyseren? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, waardoor u binnen enkele ogenblikken inzicht heeft in de belangrijkste Oracle NetSuite KPI's.

Databronnen combineren

Combineer, samen met Oracle NetSuite, meerdere databronnen in één datawarehouse. Combineer data, voeg data samen en zet data tegen elkaar af om nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle gewenste data via de API beschikbaar is vanuit Oracle NetSuite, kunt u verschillende analyses maken in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is cruciaal bij het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen. De Power BI connector zorgt er daarom voor dat uw data altijd actueel is, door deze minimaal eens per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Het is belangrijk om overal ter wereld, op ieder moment van de dag inzicht te hebben in de meest actuele data. Power BI is hiervoor uitermate geschikt, doordat het beschikbaar is op uw laptop, tablet, telefoon én zelfs uw smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht in uw Oracle NetSuite data
Starten met de Power BI koppeling voor Oracle NetSuite
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Oracle NetSuite connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestigingsmail met verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met uw data in Oracle NetSuite gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages en dashboards.

Inzicht!

Uw rapportages en dashboards gereed? Dan kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.