Werken bij KPI Solutions

Power BI Joomla koppeling

Power BI koppelen aan Joomla.

Hoe werkt de Power BI connector voor Joomla?

Power BI koppeling Joomla

De Power BI connector voor Joomla maakt een koppeling met alle gewenste Joomla data. Hierdoor kunt u zelf aan de slag met het ontwikkelen van verschillende analyses in Power BI, en het creëren van rapportages.

De Power BI connector maakt middels de API van Joomla een koppeling met de gewenste data en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Vanuit hier kunt u de data gebruiken in Power BI voor de ontwikkeling van rapportages.

Wat kunt u met Power BI en Joomla?

Met de Power BI connector kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages en dashboards in Power BI. De connector zorgt ervoor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, waardoor u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Joomla koppeling?

Met de Power BI connector kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages. Doordat de connector via de API alle gewenste data kan benaderen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om meerdere databronnen te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en samenvoegen waardoor nieuwe en unieke inzichten ontstaan die uit uw pakketten afzonderlijk niet zichtbaar zijn. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Joomla

Ga direct aan de slag met het analyseren van uw data, door middel van onze kant-en-klare Power BI templates. Hierdoor heeft u binnen enkele inzicht in de belangrijkste data van Joomla. 

Beschikbare templates voor Joomla:

Aan de slag met Power BI en Joomla?

Ga direct aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen rapportages. Download de gratis Power BI Guide en ontdek de 5 stappen op weg naar een perfecte Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Joomla?

Alle data benaderbaar

Alle data is via de API van Joomla te benaderen door de connector. Hierdoor kunt u aan de slag met het uitwerken van alle gewenste rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

Rapportages beschikbaar

Direct aan de slag met het analyseren van uw data? Dan kunt u ervoor kiezen om eenvoudig gebruik te maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages.

Databronnen combineren

Naast een koppeling met Joomla kunt u er ook voor kiezen om meerdere databronnen samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle gewenste Joomla data beschikbaar is via de API, kunt u aan de slag met het uitwerken van verschillende analyses in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw verschillende data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Joomla data
Starten met de Power BI koppeling voor Joomla
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Power BI Joomla connecter heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestigingse-mail met daarin verdere instructies,

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Joomla gerealiseerd is, kunt u starten met het ontwikkelen uw eigen Power BI Joomla rapportages.

Inzicht!

Uw Joomla rapportages klaar voor gebruik? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.