Werken bij KPI Solutions

Power BI Qualtrics koppeling

Power BI koppelen aan Qualtrics.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Qualtrics?

Power BI koppeling Qualtrics

Wilt u aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages op basis van uw Qualtrics data? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector voor Qualtrics. 

De Power BI connector kan via de API van Qualtrics alle gewenste data benaderen voor rapportagedoeleinden. De connector plaatst deze data in een SQL-database. Deze database kunt u vervolgens vanuit Power BI benaderen

Wat kunt u met Power BI en Qualtrics?

Met de Qualtrics Power BI connector kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages en dashboards in de BI-tool van Microsoft, Power BI. 

De Power BI connector plaatst alle gewenste gegevens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de SQL-database. Hierdoor heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Qualtrics koppeling?

Met de Power BI Qualtrics connector kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste analyses in Microsoft Power BI. Daarnaast kunt u er ervoor kiezen om andere databronnen, samen met Qualtrics, te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en tegenover elkaar zetten waardoor u nieuwe inzichten genereert welke uit uw databronnen afzonderlijk niet mogelijk zijn. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Qualtrics

Van ruwe data naar inzichtelijke rapportages. Maak gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages en start direct met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor Qualtrics:

Aan de slag met Power BI en Qualtrics?

Download de gratis Power BI Guide, en leer in 5 stappen het ontwikkelen van een Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Qualtrics?

Alle data benaderbaar

Alle data kan door de connector via de API van Qualtrics worden benaderd en worden klaargezet voor gebruik in Power BI. Hierdoor kunt u aan de slag met het maken van alle gewenste analyses en rapportages in Power BI.

Rapportages beschikbaar

Direct starten met het analyseren van uw Qualtrics data? Maak dan eenvoudig gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hiermee kunt u direct starten met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Combineer meerdere databronnen in één rapportage, door meerdere databronnen te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en tegen elkaar afzetten om nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

De Power BI connector kan alle gewenste Qualtrics data via de API benaderen, waardoor u verschillende analyses kunt uitwerken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data stelt u in staat om op ieder moment van de dag belangrijke bedrijfsbeslissingen te nemen. De Power BI connector zorgt ervoor dat uw data altijd actueel is, door deze minimaal eens per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Het is tegenwoordig belangrijk om overal ter wereld en op ieder moment van de dag inzicht te kunnen hebben in de actuele cijfers. Middels Power BI kunt u op ieder moment van de dag, via ieder device én overal ter wereld uw data bekijken & analyseren.

3 stappen naar meer inzicht in uw Qualtrics data
Starten met de Power BI koppeling voor Qualtrics
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor Qualtrics heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de Power BI koppeling met Qualtrics gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van rapportages en dashboards in Power BI.

Inzicht!

Alle gewenste inzichten uitgewerkt in Power BI? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.