Werken bij KPI Solutions

Power BI WooCommerce koppeling

Power BI koppelen aan WooCommerce.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor WooCommerce?

Power BI koppeling WooCommerce

Maak een koppeling tussen WooCommerce en Power BI middels de Power BI connector. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste WooCommerce rapportages en dashboards in Power BI. 

De Power BI connector maakt via de API van WooCommerce een koppeling met de gewenste data. Deze data wordt vervolgens in een SQL-database opgeslagen, waarvandaan u de data kunt gebruiken in Microsoft Power BI.

Wat kunt u met Power BI en WooCommerce?

Door middel van de Power BI connector kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst worden, waardoor u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI WooCommerce koppeling?

De Power BI connector voor WooCommerce biedt de gebruiker veel mogelijkheden. Doordat alle data via de API van WooCommerce voor de connector te benaderen is, kunt u alle gewenste rapportages uitwerken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om meerdere databronnen, samen met WooCommerce, te combineren in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data samenvoegen en tegen elkaar afzetten om nieuwe inzichten te creëren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor WooCommerce

Direct inzicht in de belangrijkste WooCommerce data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel templates.

Beschikbare templates voor WooCommerce:

Aan de slag met Power BI en WooCommerce?

Leer de 5 stappen op weg naar de perfecte Power BI rapportage in onze Power BI Guide. Download gratis en ga direct aan de slag.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met WooCommerce?

Alle data benaderbaar

Alle gewenste data is via de API van WooCommerce door de Power BI connector te benaderen. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste analyses in uw Power BI rapportages.

Rapportages beschikbaar

Direct aan de slag met analyseren van uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste WooCommerce data.

Databronnen combineren

Combineer, samen met WooCommerce, meerdere databronnen in één datawarehouse en zet data tegen elkaar af om nieuwe en unieke inzichten te genereren vanuit uw databronnen.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI connector alle gewenste data via de WooCommerce API kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is cruciaal voor het maken van de juiste beslissingen. De Power BI connector zorgt ervoor dat de data altijd actueel is, door deze minimaal eens per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw WooCommerce data
Starten met de Power BI koppeling voor WooCommerce
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor WooCommerce ontvangt u direct een e-mail met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met WooCommerce gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen rapportages in Power BI.

Inzicht!

Uw rapportage(s) gereed? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.