Werken bij KPI Solutions

Power BI Zendesk Sell koppeling

Power BI koppelen aan Zendesk Sell.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Zendesk Sell?

Power BI koppeling Zendesk Sell

Wilt u Power BI rapportages ontwikkelen op basis van uw Zendesk Sell data? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector voor Zendesk Sell. 

De Power BI connector voor Zendesk Sell kan alle gewenste data via de API benaderen, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Deze database kunt u vervolgens vanuit Power BI benaderen, waarna u kunt starten met de ontwikkeling van rapportages en dashboards in Power BI

Wat kunt u met Power BI en Zendesk Sell?

Met de Power BI connector kunt u dus aan de slag met het ontwikkelen van uw gewenste Power BI rapportages en dashboards. De Power BI connector zorgt ervoor dat de gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de SQL-database geplaatst wordt, zodat u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector voor Zendesk Sell aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Zendesk Sell koppeling?

De Power BI Zendesk Sell connector biedt u als gebruiker eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data beschikbaar is, kunt u alle gewenste analyses uitwerken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om meerdere databronnen, samen met Zendesk Sell, te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data in Power BI combineren en tegen elkaar afzetten, om nieuwe inzichten te creëren welke uit uw pakketten afzonderlijk niet mogelijk zijn. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Zendesk Sell

Van ruwe data naar waardevolle inzichten. Maak gebruik van onze kant-en-klare rapportages en start direct met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor Zendesk Sell:

Aan de slag met Power BI en Zendesk Sell?

Ga aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. Ontdek in onze Power BI Guide de belangrijkste stappen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Zendesk Sell?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector is in staat om via de API van Zendesk Sell alle gewenste data voor u klaar te zetten in de database. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste Power BI rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

We beschikken over meerdere Power BI templates welke u kunt gebruiken om direct aan de slag te gaan met het analyseren van uw Zendesk Sell data. Hierdoor kunt u beslissingen maken op basis van actuele data.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Zendesk Sell kunt u ook andere databronnen vanuit uw organisatie koppelen in één datawarehouse, samen met Zendesk Sell, om data te combineren en nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste data beschikbaar is, kunt u aan de slag met het maken van verschillende analyses in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Zendesk Sell data.
Starten met de Power BI koppeling voor Zendesk Sell
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor de Zendesk Sell connector, ontvangt u direct een e-mail met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Zendesk Sell gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Zendesk Sell Power BI rapportages en dashboards.

Inzicht!

Wanneer u de gewenste rapportages en dashboards gereed heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.