Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Microsoft Azure DevOps

Power BI koppeling voor DevOps

Hoe werkt de Power BI connector voor DevOps?

DevOps koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor DevOps zorgt ervoor dat u alle gewenste data vanuit DevOps kunt gebruiken als input voor het ontwikkelen van Power BI rapportages. 

De Power BI connector maakt middels de API van DevOps een koppeling met de gewenste data, en plaatst deze in een SQL-database 

Power BI en DevOps

De Power BI connector voor DevOps maakt geautomatiseerd een koppeling met de data, en plaatst deze data vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database. 

Doordat de connector de data op deze manier in de database plaatst, heeft u zelf geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met DevOps?

Doordat alle data vanuit DevOps via de API benaderd kan worden, kunt u alle gewenste analyses in Power BI ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Productiviteit;
 • Overzicht lopende projecten (per sprint);
 • Bezetting;
 • Productie vs. roosteruren. 

Naast de gewenste data vanuit DevOps, kunnen ook andere databronnen samen in een datawarehouse gecombineerd worden. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor DevOps

Direct inzicht in de belangrijkste DevOps data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel templates.

Beschikbare templates voor DevOps:

In 5 stappen uw eigen DevOps rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte DevOps rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met DevOps?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van DevOps alle gewenste data ontsluiten, zodat u aan de slag kunt met het ontwikkelen van de gewenste Power BI rapportages.

Rapportages beschikbaar

Direct inzicht? Dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, waardoor u binnen één dag inzicht heeft in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast enkel data uit DevOps kunt u ook data vanuit andere pakketten combineren in een datawarehouse. Door verschillende bronnen te combineren, creëert u inzichten die u in uw pakket zelf nooit zal vinden.

Veel analysemogelijkheden

De de diversiteit aan beschikbare data, kunt u veel verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat u op ieder moment van de dag naar de meest actuele DevOps data kijkt, door deze minimaal 1x per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppelig voor DevOps
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de DevOps Power BI connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct verdere instructies in uw mailbox.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met DevOps tot stand is gebracht, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw DevOps data inzichtelijk is gemaakt, kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.