Werken bij KPI Solutions

Power BI Drupal koppeling

Power BI koppelen aan Drupal.

Hoe werkt de Power BI connector voor Drupal?

Drupal koppeling voor Power BI

Met de Power BI Drupal connector kunt u eenvoudig een koppeling maken met Microsoft Power BI.  Door middel van de geautomatiseerde koppeling via de Drupal API kunt u alle gewenste gegevens vanuit Drupal gebruiken voor het ontwikkelen van Power BI rapportages en dashboards. 

Wat kunt u met Drupal en Power BI?

De Power BI Drupal connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste data vanuit Drupal. De Power BI connector zet deze gewenste data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. U kunt direct aan de slag gaan met de Drupal connector zonder dat u hiervoor technische kennis nodig hebt. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Drupal koppeling?

Er zijn vele mogelijkheden met de Power BI Drupal connector. De gewenste data wordt via de Drupal API benaderd en hiermee kunnen verschillende Drupal rapportages en dashboards gebouwd worden. Niet alleen kan met de Power BI connector een koppeling gemaakt worden met alléén Drupal, ook kunnen er meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Door meerdere databronnen te koppelen kunt u data tegenover elkaar zetten en nieuwe inzichten in uw data creëren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Drupal

Met onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Door middel van onze templates krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Beschikbare templates voor Drupal:

Direct aan de slag met Drupal en Power BI?

Download onze gratis Power BI Guide en leer in 5 stappen hoe u Drupal rapportages en dashboards kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Drupal?

Alle data benaderbaar

Met de Drupal connector wordt alle gewenste data geautomatiseerd klaargezet in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen. Hiermee kunt u direct starten met het ontwikkelen van Drupal rapportages.

Rapportages beschikbaar

Met de kant-en-klare rapportages die beschikbaar zijn, heeft u binnen een dag de belangrijkste bedrijfsdata tot uw beschikking en kunt u voor uw organisatie datagedreven beslissingen nemen.

Databronnen combineren

Met de Power BI connector kan er niet alleen een koppeling gemaakt worden met Drupal, ook kunnen er meerdere koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten. Hiermee kunt u data van verschillende softwarepakketten tegenover elkaar zetten.

Veel analysemogelijkheden

Met de Drupal connector kunt u diverse analyses maken doordat alle gewenste data via de Drupal API ontsloten kan worden. Hierbij kunt u denken aan consolidatie, predictive analytics en benchmarking.

Data altijd actueel

Actuele data is essentieel voor het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI Drupal connector ervoor dat u altijd beschikt over de meest actuele data van uw organisatie. De data wordt meerdere keren per dag door de Power BI connector vernieuwd. Hiermee beschikt u altijd over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat Microsoft Power BI beschikbaar is op ieder gewenst apparaat, heeft u altijd toegang tot de belangrijkste bedrijfsdata. U heeft altijd en overal inzicht, van smartwatch tot desktop, onderweg of op kantoor.

3 stappen naar meer inzicht in uw Drupal data
Starten met de Power BI koppeling voor Drupal
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Power BI Drupal connector heeft aangevraagd, ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Power BI en Drupal is gemaakt, kunt u starten met het ontwikkelen van uw gewenste Drupal rapportages en dashboards. U kunt ook gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI Drupal rapportages en dashboards heeft ontworpen, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Drupal data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.