Werken bij KPI Solutions

Ontdek de kracht van Microsoft Power BI in combinatie met Exact

Koppel Exact Globe & Synergy aan Power BI en haal het maximale uit uw data.

power-bi-dashboard
Inzicht tot op detailniveau

Altijd en overal inzicht in de laatste cijfers van uw organisatie

We weten allemaal dat er steeds meer data verzameld wordt, en daarmee beschikbaar komt. Maar hoe kan deze data omgezet worden naar waardevolle informatie, zodat op basis hiervan operationele en strategische beslissingen genomen kunnen worden over o.a. financiële, commerciële en andere operationele processen? Dit is het punt waar Business Intelligence om de hoek komt kijken. Middels Microsoft Power BI, de populairste Business Intelligence tool, is het mogelijk om inzichten vanuit Exact Globe en Synergy te creëren die eerder nooit zichtbaar waren. 

Het is dus mogelijk om Exact Globe en Exact Synergy te koppelen aan Microsoft Power BI. Hierdoor kunnen alle gegevens vanuit Exact Globe en Synergy ingeladen worden in Microsoft Power BI. Er wordt direct verbinding gemaakt met uw database, waarnaar de gewenste gegevens in Power BI geladen kunnen worden. Hierdoor kan de data vanuit Exact geheel naar wens gevisualiseerd worden in rapportages en dashboards. Op deze manier is er op ieder moment van de dag een rapportage beschikbaar met de meest actuele cijfers en gegevens, waardoor de organisatie scherp gemonitord kan worden. Hierdoor kunnen tijdig acties ondernomen worden, waardoor de organisatie niet alleen (operationeel) verbetert zal worden, maar ook een enorme efficiencyslag zal doormaken. 

Heeft u al inzicht in uw data?

Alle prestaties overzichtelijk in kaart

powerbi-rapportage-kpisolutions

Power BI Rapportages voor Exact Globe en Exact Synergy

Om de implementatie van Microsoft Power BI snel en gemakkelijk te laten verlopen, hebben we diverse Power BI templates ontwikkeld. Deze templates bevatten de belangrijkste KPI’s, waardoor ze snel binnen uw organisatie opgenomen zullen worden en u direct inzicht heeft. Daarnaast bevatten de templates de allernieuwste (technologische) features en visualisaties waardoor ze erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken zijn door verschillende afdelingen. Op dit moment hebben we 7 templates beschikbaar, namelijk

powerbi-connector-koppeling-voor-exact-online

Naast onze standaard templates kunnen we de rapportages ook volledig naar wens ontwikkelen, of het template uitbreiden met maatwerk. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen. 

microsoft-power-bi-marktleider

Vertrouw op de leider binnen de industrie

Gartner erkent Microsoft Power BI voor het dertiende achtereenvolgende jaar als leider in het Gartner 2020 Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms.

Voordelen van Microsoft Power BI voor Exact Synergy en Exact Globe

Haal het maximale uit uw Microsoft omgeving

Vergroot de impact van nieuwe inzichten door de rapportages eenvoudig met uw teamleden te delen in de hulpprogramma’s van Microsoft. Zoals Microsoft Teams, Dynamics 365 en Microsoft Power Platform.

Koppel meerdere databronnen in één rapportage

Het is mogelijk om naast Exact Synergy en Globe meerdere databronnen te koppelen en te verwerken in één rapportage. Dit geeft u de mogelijkheid om nieuwe inzichten te creëren in uw data.

Vele visualisatiemogelijkheden

Door de vele visualisatiemogelijkheden kan de data voor iedereen binnen de organisatie inzichtelijk worden gemaakt, waardoor zij dit makkelijk kunnen analyseren en vervolgens snel actie kunnen ondernemen.

Ontdek hier alle voordelen van Business Intelligence.

powerbi-exact-globe-exact-synergy

Voordelen van onze rapportages

Zelf de voordelen van Business Intelligence ervaren?

Plan vrijblijvend een kennismaking in met één van onze BI Professionals om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. 

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.