Werken bij KPI Solutions

Power BI Company.info koppeling

Power BI koppelen aan Company.nfo

Hoe werkt de Power BI connector voor Company.info?

Power BI Company.info koppeling

Power BI koppelen aan Company.info? Door middel van de Power BI Company.info connector kunt u eenvoudig Company.info verbinden met Power BI. Doordat de Power BI connector geautomatiseerd een koppeling maakt via de Company.info API, kunt u alle gewenste gegevens vanuit Company.info gebruikt worden voor het ontwikkelen van Company.info rapportages en dashboards in Microsoft Power BI.

Wat kunt u met Power BI en Company.info?

De Power BI Company.info koppeling maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Company.info. De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Er is geen technische kennis nodig om te starten met de Power BI connector voor Company.info, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Company.info connector?

De Power BI Company.info connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Alle gewenste data kan via de Company.info koppeling benaderd worden. U kunt verschillende Company.info rapportages en dashboards bouwen met verschillende analyses.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Company.info, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in uw data, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Company.info

U kunt ook gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. U krijgt direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor Company.info:

Aan de slag met Power BI en Company.info?

Ontdek in 5 stappen hoe u aan de slag kunt gaan met het ontwikkelen van Company.info rapportages en dashboards. Download gratis de Power BI Guide en start direct met Power BI.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Company.info?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Company.info wordt door de Power BI geautomatiseerd klaargezet in een database. U kunt deze database gemakkelijk met Power BI benaderen. Hierdoor kunt u direct starten met het ontwikkelen van Company.info rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Met onze kant-en-klare Power BI rapportages kunt u direct aan de slag gaan met het analyseren van uw data in Company.info. U beschikt hierdoor binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Databronnen combineren

Naast dat de Power BI connector alleen een koppeling kan maken met Company.info, kan de connector er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie. Op deze manier kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI Company.info koppeling alle gewenste data in Company.info kan ontsluiten, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Voor het aansturen van uw organisatie is actuele data van belang. De Company.info connector zorgt ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Hybride werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Met Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. U heeft altijd en overal inzicht in uw data, van smartwatch tot desktop.

3 stappen naar meer inzicht in uw Company.info data
Starten met de Power BI connector voor Company.info?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode van de Power BI Company.info koppeling ontvangt u instructies voor het opstarten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Company.info en Power BI is gemaakt, kunt u beginnen met het ontwikkelen van uw gewenste Company.info rapportages en dashboards. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Company.info data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.