Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Davinci

Power BI koppelen aan Davinci.

Hoe werkt de Power BI connector voor Davinci?

Power BI koppeling Davinci

Door middel van de Power BI koppeling voor Davinci kun je aan de slag met het ontwikkelen van jouw eigen rapportages in de BI-tool van Microsoft, Power BI. De Power BI connector kan alle gewenste data vanuit Davinci benaderen, waardoor je kunt starten met het ontwikkelen van alle gewenste Davinci rapportages.

De Power BI connector maakt een koppeling met de API van Davinci, en plaatst de data vervolgens in een SQL-database. Deze database kun je vervolgens vanuit jouw BI-tool benaderen, waardoor je kunt starten met de ontwikkeling van jouw Power BI rapportage(s)

Wat kun je met Power BI en Davinci?

Met de Power BI connector kun je dus starten met het ontwikkelen van jouw eigen Power BI rapportages. Alle gewenste data vanuit Davinci is beschikbaar, en wordt in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst. Hierdoor heb je geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Davinci koppeling?

De Power BI connector voor Davinci biedt veel mogelijkheden, doordat alle gewenste data via de API te benaderen is door de connector. Hierdoor kun je alle gewenste analyses uitwerken in jouw Power BI rapportages. Daarnaast kun je ervoor kiezen om meerdere databronnen vanuit jouw organisatie te koppelen in één datawarehouse. Dit geeft je de mogelijkheid om in Power BI data te combineren en tegen elkaar af te zetten om nieuwe inzichten te creëren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Davinci

Ga van ruwe data naar heldere inzichten. Maak gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates, en start direct met het analyseren van jouw data.

Beschikbare templates voor Davinci:

Aan de slag met Power BI en Davinci?

Download onze gratis Power BI Guide, en leer in 5 stappen hoe je een perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Davinci?

Alle data benaderbaar

Vanuit Davinci is data benaderbaar voor de ontwikkeling van Power BI rapportages. Hierdoor kun je in de rapportages alle gewenste analyses uitwerken.

Rapportages beschikbaar

Wanneer je direct keuzes wilt maken op basis van actuele data, kun je gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates. Hierdoor heb je binnen enkele ogenblikken inzicht in jouw data.

Databronnen combineren

Naast jouw data vanuit Davinci, kun je ook andere databronnen binnen jouw data combineren. Hierdoor kun je data samenvoegen en tegen elkaar afzetten, waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste Davinci data via de API beschikbaar is, kun je diverse analyses maken in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van jouw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI koppeling met Davinci zorgt ervoor dat jouw data altijd actueel is, door deze minimaal eens per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie overdag worden verhoogd. Zo kun je altijd beslissingen nemen op basis van actuele data.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is uitermate geschikt voor gebruik op verschillende devices. Hierdoor heb je altijd en overal ter wereld inzicht in de meest actuele data en kun je het hybride werken voortzetten.

3 stappen naar meer inzicht in uw Davinci data
Starten met de Power BI koppeling voor Davinci
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat je een proefperiode voor de Davinci connector heeft aangevraagd, ontvang je direct een bevestigingsmail met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling tussen Power BI en Davinci gerealiseerd is, kun je aan de slag met het ontwikkelen van jouw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer je de gewenste Power BI rapportages gereed hebt, kun je starten met het analyseren van jouw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.