Werken bij KPI Solutions

Power BI Shopify koppeling

Power BI koppelen aan Shopify.

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Shopify?

Power BI koppeling Shopify

Maak een koppeling tussen Power BI en Shopify door middel van de Power BI connector voor Shopify. De Power BI connector kan alle gewenste data via de API van Shopify benaderen. Hierdoor kunt u alle gewenste data in Power BI gebruiken voor de ontwikkeling van rapportages en dashboards.

De Power BI connector maakt via de API een koppeling met de gewenste data, en plaatst deze data vervolgens in een SQL-database. Deze database kunt u vanuit Power BI, of andere BI-tool, benaderen voor rapportagedoeleinden. 

Wat kunt u met Power BI en Shopify?

Met de Power BI connector kunt u dus starten met de ontwikkeling van Shopify rapportages en dashboards in Power BI. Doordat de Power BI connector alle gewenste data in gestructureerde en duidelijke tabellen voor u klaar zet in de database, heeft u zelf geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Shopify koppeling?

Met de Power BI connector voor Shopify kunt u aan de slag met het ontwikkelen van eindeloos veel analyses in Power BI. Doordat alle gewenste data door de connector via de Shopify API benadert kan worden, kunt u alle gewenste analyses in Power BI uitwerken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook andere databronnen binnen uw organisatie, zoals uw boekhoudpakket, te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data samenvoegen, tegen elkaar afzetten en combineren om nieuwe en unieke inzichten te genereren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Shopify

Ga van ruwe data naar overzichtelijke inzichten. Door gebruik te maken van onze kant-en-klare Power BI templates, krijgt u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste data/

Beschikbare templates voor Shopify:

Aan de slag met Power BI en Shopify?

Download dan onze gratis Power BI Guide, en leer de 5 stappen naar het ontwikkelen van de perfecte Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Shopify?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector is in staat om alle gewenste data vanuit Shopify te benaderen via de API, en voor u klaar te zetten in de database. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw alle gewenste rapportages en dashboards in Power BI.

Rapportages beschikbaar

Meteen starten met het maken van datagedreven beslissingen? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, en start direct met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Naast een koppeling met Shopify kunt u ook andere databronnen koppelen in één datawarehouse, om vervolgens in Power BI data te combineren en tegen elkaar af te zetten. Hierdoor creëert u inzichten welke eerder nooit zichtbaar waren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste Shopify data via de API beschikbaar is, kunt u verschillende analyses maken in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector vernieuwd minimaal eens per nacht uw data, zodat u overdag beschikt over de meest actuele data om beslissingen op te baseren. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is een uitermate geschikte tool om altijd en overal ter wereld inzicht te hebben in de meest actuele data. Uw rapportages zijn namelijk beschikbaar via laptop, tablet, telefoon en zelfs uw smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht in uw Shopify data
Starten met de Power BI koppeling voor Shopify
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Shopify connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een mail met daarin verdere instructies voor de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Shopify door de connector gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van rapportages en dashboards in Power BI.

Inzicht!

De gewenste Power BI rapportages en dashboards gereed? Dan kunt u beginnen met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.