Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Microsoft Dynamics Business Central (Navision)

Power BI koppelen aan Microsoft Dynamics Navision

Hoe werkt de Power BI connector voor Microsoft Dynamics Navision?

Power BI koppeling Microsoft Dynamics Navision

Wil je aan de slag met het ontwikkelen van Microsoft Dynamics Business Central (voorheen Navision) rapportages in Power BI? Dan kun je snel en eenvoudig starten met de Power BI connector voor Microsoft Dynamics Business Central.

De Power BI connector maakt via de API van Microsoft Dynamics 365 Business Central een koppeling met de gewenste data. Vervolgens wordt deze data door de connector in een SQL-database geplaatst, waarna je deze vanuit Power BI kunt benaderen voor de ontwikkeling van rapportages.  

Wat kun je met Power BI en Microsoft Dynamics Navision?

Door middel van de Power BI connector kun je aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste Microsoft Dynamics Navision rapportages, doordat de connector alle gewenste data kan benaderen. De data wordt door de connector voor je klaargezet in duidelijke en gestructureerde tabellen, waardoor je zelf geen technische kennis nodig hebt om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Microsoft Dynamics Navision koppeling?

Met de Power BI connector voor Microsoft Dynamics 365 Business Central kun je aan de slag met het ontwikkelen van verschillende analyses, doordat alle gewenste data beschikbaar is. 

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met de data uit Business Central, kun je er ook voor kiezen om andere databronnen vanuit jouw organisatie te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kun je in jouw BI-tool data tegenover elkaar afzetten en samenvoegen om nieuwe inzichten te genereren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Van ruwe data naar inzichtelijke visualisaties. Met onze Power BI templates krijg je binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor Microsoft Dynamics Business 365 Central:

– Op aanvraag.

Aan de slag met Power BI en Microsoft Dynamics Business Central (Navision)?

Ontdek de 5 stappen naar het ontwikkelen van de perfecte Power BI rapportage in onze gratis Power BI Guide.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Microsoft Dynamics Business Central (Navision)?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van Microsoft Dynamics Navision alle gewenste data ophalen voor rapportagedoeleinden in jouw gewenste BI-tool. Hierdoor kun je alle gewenste analyses uitwerken.

Rapportages beschikbaar

Direct starten met het analyseren van jouw data? Dan kun je gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates, waardoor je binnen enkele ogenblikken inzicht krijgt in de belangrijkste KPI's uit Microsoft Dynamics Business Central.

Databronnen combineren

Nieuwe inzichten creëren? Combineer dan meerdere databronnen in één datawarehouse, om data in jouw BI-tool samen te voegen en tegen elkaar af te zetten om nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste data vanuit Microsoft Dynamics Business Central beschikbaar is voor rapportagedoeleinden, kun je verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Beslissingen dienen genomen te worden op basis van actuele data. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat data altijd actueel is, door deze minimaals eens per nacht te vernieuwen, en indien wenselijk meerdere keren per dag.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is uitermate geschikt voor mobiele devices, zodat je altijd en overal ter wereld inzicht heeft in jouw data. Zo kun je Power BI o.a. gebruiken op jouw laptop, tablet, smartphone én zelfs op je smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht in jouw Microsoft Dynamics Business Central data
Starten met de Power BI koppeling voor Microsoft Dynamics 365 Business Central
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van een proefperiode voor Microsoft Dynamics 365 Business Central ontvang je direct een e-mail met verdere instructies voor het opstarten van de connector.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Microsoft Dynamics Business Central gemaakt is, kun je aan de slag met het ontwikkelen van jouw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Klaar met het ontwikkelen van jouw Microsoft Dynamics Business 365 Central rapportages? Dan kun je aan de slag met het analyseren van jouw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.