Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Microsoft Dynamics Navision

Power BI koppelen aan Microsoft Dynamics Navision.

Hoe werkt de Power BI connector voor Microsoft Dynamics Navision?

Power BI koppeling Microsoft Dynamics Navision

Wilt u aan de slag met het ontwikkelen van Microsoft Dynamics Navision rapportages in Power BI? Dan kunt u snel en eenvoudig starten met de Power BI connector voor Microsoft Dynamics Navision.

De Power BI connector maakt via de API van Microsoft Dynamics Navision een koppeling met de gewenste data. Vervolgens wordt deze data door de connector in een SQL-database geplaatst, waarna u deze vanuit Power BI kunt benaderen voor de ontwikkeling van rapportages.  

Wat kunt u met Power BI en Microsoft Dynamics Navision?

Door middel van de Power BI connector kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste Microsoft Dynamics Navision rapportages, doordat de connector alle gewenste data kan benaderen. De data wordt door de connector voor u klaargezet in duidelijke en gestructureerde tabellen, waardoor u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Microsoft Dynamics Navision koppeling?

Met de Power BI connector voor Microsoft Dynamics Navision kunt u aan de slag met het ontwikkelen van verschillende analyses, doordat alle gewenste data beschikbaar is. 

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met de data uit Navision, kunt u er ook voor kiezen om andere databronnen vanuit uw organisatie te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u in uw BI-tool data tegenover elkaar afzetten en samenvoegen om nieuwe inzichten te genereren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Microsoft Dynamics Navision

Van ruwe data naar inzichtelijke visualisaties. Met onze Power BI templates krijgt u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor Microsoft Dynamics Navision:

– Op aanvraag.

Aan de slag met Power BI en Microsoft Dynamics Navision?

Ontdek de 5 stappen naar het ontwikkelen van de perfecte Power BI rapportage in onze gratis Power BI Guide.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Microsoft Dynamics Navision?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API van Microsoft Dynamics Navision alle gewenste data ophalen voor rapportagedoeleinden in uw gewenste BI-tool. Hierdoor kunt u alle gewenste analyses uitwerken.

Rapportages beschikbaar

Direct starten met het analyseren van uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates, waardoor u binnen enkele ogenblikken inzicht krijgt in de belangrijkste KPI's uit Microsoft Dynamics Navision.

Databronnen combineren

Nieuwe inzichten creëren? Combineer dan meerdere databronnen in één datawarehouse, om data in uw BI-tool samen te voegen en tegen elkaar af te zetten om nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste data vanuit Microsoft Dynamics Navision beschikbaar is voor rapportagedoeleinden, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Beslissingen dienen genomen te worden op basis van actuele data. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat data altijd actueel is, door deze minimaals eens per nacht te vernieuwen, en indien wenselijk meerdere keren per dag.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is uitermate geschikt voor mobiele devices, zodat u altijd en overal ter wereld inzicht heeft in uw data. Zo kunt u Power BI o.a. gebruiken op uw laptop, tablet, smartphone én zelfs op uw smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht in uw Microsoft Dynamics Navision data
Starten met de Power BI koppeling voor Microsoft Dynamics Navision
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van een proefperiode voor Microsoft Dynamics Navision ontvangt u direct een e-mail met verdere instructies voor het opstarten van de connector.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Microsoft Dynamics Navision gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Klaar met het ontwikkelen van uw Microsoft Dynamics Navision rapportages? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€50

Per maand

Start direct uw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Geen verborgen kosten. Uw proefperiode stopt automatisch;
  • Start op wanneer het u uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.