Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Nedap PEP

Power BI koppelen aan Nedap PEP

Hoe werkt de Power BI connector voor Nedap PEP?

Power BI koppeling Nedap PEP

Power BI rapportages ontwikkelen op basis van uw Nedap PEP data? Dan kunt u starten met de Power BI connector. Middels de Power BI connector kunt u namelijk alle gewenste data vanuit Nedap PEP gebruiken voor de ontwikkeling van Power BI rapportages en dashboards.

De Power BI connector maakt via de API van Nedap PEP een koppeling met alle gewenste data. Deze data wordt vervolgens in een SQL-database geplaatst, waarna u deze vanuit uw BI-tool kunt benaderen voor de ontwikkeling van rapportages en dashboards.

Wat kunt u met Power BI en Nedap PEP?

Met de Power BI connector voor Nedap PEP kunt u dus aan de slag met het ontwikkelen van rapportages en dashboards naar wens. De Power BI connector zorgt er daarnaast voor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, zodat u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Nedap PEP koppeling?

De Nedap PEP connector biedt u vele mogelijkheden. Zo kunt u er ook voor kiezen om Nedap PEP, samen met andere databronnen, samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u in uw BI-tool data combineren en tegen elkaar afzetten, waardoor u nieuwe inzichten kunt genereren welke afzonderlijk uit uw bronnen niet beschikbaar zijn. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Nedap PEP

Direct aan de slag met het analyseren van uw data? Dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages. 

Beschikbare templates voor Nedap PEP:

Aan de slag met Power BI en Nedap PEP?

Download dan onze gratis Power BI Guide, en ontdek de stappen naar het ontwikkelen van de perfecte Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Nedap PEP?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector is in staat om via de API alle gewenste data vanuit Nedap PEP te benaderen. Hierdoor kunt u aan de slag met het uitwerken van alle gewenste analyses in uw Power BI rapportages.

Rapportages beschikbaar

Direct starten met het analyseren van uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in uw data en kunt u datagedreven werken.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Nedap PEP kunt u er ook voor kiezen om meerdere databronnen samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten in uw data genereren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste data beschikbaar is, kunt u in Power BI verschillende analyses uitwerken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang bij het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Het is belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot de belangrijkste bedrijfsdata. Middels Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. Van desktop tot tablet, en van smartphone tot smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw Nedap PEP data
Starten met de Power BI koppeling voor Nedap PEP
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de Power BI voor Nedap PEP ontvangt u direct een bevestigingse-mail met daarin verdere instructies voor de proefperiode

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Nedap PEP gerealiseerd is, kunt u in Power BI aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Nedap PEP rapportages en dashboards.

Inzicht!

Wanneer u de gewenste Power BI rapportages en dashboards gereed heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.