Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Oracle JD Edwards

Power BI koppelen aan Oracle JD Edwards.

Hoe werkt de Power BI connector voor Oracle JD Edwards?

Power BI koppeling Oracle JD Edwards

Ontwikkel uw eigen Oracle JD Edwards rapportages in Microsoft Power BI met de Power BI connector voor Oracle JD Edwards. De Power BI connector kan alle gewenste data via de API van Oracle JD Edwards ophalen voor rapportagedoeleinden. De Power BI connector plaatst deze data vervolgens in een SQL-database, waarna u deze vanuit uw BI-tool kunt benaderen. 

Wat kunt u met Power BI en Oracle JD Edwards?

U kunt dus middels de Power BI connector aan de slag met het ontwikkelen van rapportages en dashboards op basis van uw Oracle JD Edwards data. De Power BI connector zorgt er namelijk voor dat de gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, waardoor u geen technische kennis nodig heeft om met de connector te starten. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Oracle JD Edwards koppeling?

Met de Power BI connector voor Oracle JD Edwards krijgt u alle vrijheid om de gewenste analyses op basis van uw data uit te werken in Power BI. De Power BI connector kan namelijk via de API alle gewenste Oracle JD Edwards data voor u klaarzetten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook andere databronnen vanuit uw organisatie samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om data te combineren en tegen elkaar af te zetten, om zo nieuwe inzichten te creëren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Oracle JD Edwards

Stuur op basis van actuele data en maak datagedreven beslissingen. Door middel van onze kant-en-klare Power BI templates krijgt u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor Oracle JD Edwards:

Aan de slag met Power BI en Oracle JD Edwards?

Download dan onze gratis Power BI Guide en leer in 5 stappen hoe u de perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Oracle JD Edwards?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector is in staat om via de API alle gewenste Oracle JD Edwards data te benaderen en voor u klaar te zetten. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste analyses in Power BI.

Rapportages beschikbaar

Start direct met het analyseren van uw data door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Krijg binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste Oracle JD Edwards data en maak datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Combineer meerdere databronnen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en tegen elkaar afzetten om in Power BI nieuwe inzichten te genereren.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle gewenste Oracle JD Edwards data beschikbaar is, kunt u verschillende analyses uitwerken in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw data altijd actueel is, zodat u datagedreven beslissingen kunt nemen. Data wordt minimaal eens per nacht vernieuwd. Indien wenselijk kan deze frequentie (overdag) verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is een uitermate geschikte tool voor gebruik op verschillende devices. Zo kan Power BI perfect gebruikt worden op laptop, tablet, smartphone én zelfs uw smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht in uw Oracle JD Edwards data
Starten met de Power BI connector voor Oracle JD Edwards
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Oracle JD Edwards connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Oracle JD Edwards gerealiseerd is, kunt u starten met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages en/of dashboards.

Inzicht!

Nadat uw Oracle JD Edwards rapportages en/of dashboards gereed zijn, kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.