Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Asperion

Power BI koppeling voor Asperion

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Asperion?

Asperion koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Asperion zorgt ervoor dat u gemakkelijk alle gewenste data vanuit uw administraties kunt inlezen in Power BI, en kunt gebruiken voor de ontwikkeling van Power BI rapportages. 

De Power BI connector maakt een koppeling met Asperion, en zorgt er vervolgens voor dat alle gewenste data in een SQL-database wordt geplaatst. Deze database kunt u daarna vanuit Power BI, maar bijvoorbeeld ook vanuit Excel, benaderen voor rapportagedoeleinden. 

 

Power BI en Asperion

De Power BI connector van KPI Solutions maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste data in Asperion. Dit stelt u in staat om alle gewenste rapportages te ontwikkelen.

Doordat de Power BI connector dus automatisch een koppeling maakt, heeft u zelf geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan. U kunt na installatie direct starten met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Asperion?

Doordat alle gewenste data gebruikt kan worden voor rapportagedoeleinden, zijn de mogelijkheden van de Power BI koppeling met Asperion eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Liquiditeitsprognose;
 • Balans;
 • Cashflow;
 • Winst- en verliesrekening;
 • Omzet- en kostendetails.

Naast dat u alle gewenste data vanuit Asperion kunt gebruiken, kunt u ook andere databronnen samenvoegen, samen met Asperion, in een datawarehouse. Hierdoor creëert u geheel nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Asperion

Snel inzicht in de belangrijkste KPI’s? Dan kunt u gebruik maken van zogenoemde Power BI templates, kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor heeft u binnen 24 uur inzicht in uw data.

Beschikbare templates voor Asperion:

Zelf Asperion rapportages ontwikkelen?

Download onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Asperion rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Asperion?

Alle data benaderbaar

Alle data is middels de API benaderbaar, waardoor u aan de slag kunt met het ontwikkelen van verschillende Power BI rapportages. Hierdoor kunt u altijd de juiste inzichten creëren.

Rapportages beschikbaar

Door onze jaren aan ontwikkelen hebben we diverse kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar. Hierdoor zet u direct een stevig fundament neer om met BI aan de slag te gaan.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Asperion kunt u er ook voor kiezen om andere databronnen vanuit uw organisatie te koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data tegenover elkaar zetten en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid verschillende beschikbare data, kunt u ook verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat de data altijd actueel is, door deze minimaal 1x per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie dagelijks verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Business Intelligence tools (zoals Power BI) functioneren uitstekend op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches. Hierdoor heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Asperion
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode heeft aangevraagd, ontvangt u direct verdere instructies. Tevens zal een van onze specialisten contact met u opnemen om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI koppeling met Asperion is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw data helder gevisualiseerd is, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€10

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.