Werken bij KPI Solutions

Power BI Connector voor Autoflex

Power BI koppeling voor Autoflex

Hoe werkt de Power BI connector voor Autoflex?

Autoflex koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Autoflex zorgt ervoor dat u alle gewenste data vanuit Autoflex kunt gebruiken voor de ontwikkeling van Business Intelligence rapportages, in bijvoorbeeld Power BI. 

De Power BI connector plaatst alle gewenste data, zoals bijvoorbeeld financiële en projecten, data vanuit Autoflex in een SQL-database. Deze database kunt u vervolgens vanuit Power BI, maar bijvoorbeeld ook Excel, banaderen om te starten met het ontwikkelen van rapportages.

Power BI en Autoflex

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste data in Autoflex. De Power BI connector plaatst de data vervolgens in gestructureerde en duidelijke tabellen in de database. 

Doordat de data op een duidelijke manier voor u wordt klaargezet, heeft u zelf geen technische kennis nodig om met de koppeling voor Autoflex aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Autoflex?

Doordat de gewenste data via de API benaderd kan worden, kunt u alle gewenste soorten analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Omzet- en kostendetails;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Bezetting.

Nieuwe inzichten creëren? Koppel meerdere databronnen, samen met Autoflex, in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Autoflex

Direct uw data analyseren? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel Power BI templates.

Beschikbare templates voor Autoflex:

In 5 stappen uw eigen Autoflex rapportages ontwikkelen?

Download de gratis Power BI Guide, en ontdek de 5 stappen naar een perfecte Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Autoflex?

Alle data benaderbaar

Middels de API kan onze Power BI connector alle gewenste data benaderen. Hierdoor krijgt u de vrijheid om alle gewenste analyses te ontwikkelen in Power BI.

Rapportages beschikbaar

We hebben meerdere kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar voor Autoflex. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Autoflex kunt u er ook voor kiezen om data vanuit andere databronnen te combineren, zodat u data kunt samenvoegen en nieuwe inzichten kunt creëren.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data, heeft u veel vrijheid in het ontwikkelen van diverse analyses. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector haalt iedere nacht de nieuwste data vanuit Autoflex op, zodat u overdag naar de meest actuele data kijkt. Indien wenselijk kan deze frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

BI-tools zijn uitermate geschikt voor gebruik op mobiele devices. Zo kunt u de rapportages op ieder moment van de dag raadplegen via op computer, tablet, smartphone én zelfs uw smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor Autoflex
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor de Autoflex koppeling, ontvangt u instructies voor het maken van de koppeling met al uw gewenste Autoflex data.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Autoflex rapportages in Power BI, of met onze Power BI templates.

Inzicht!

Nu uw data helder gevisualiseerd is in Power BI rapportages, kunt u aan de slag met het analyseren van data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.