Werken bij KPI Solutions

Power BI Connector voor CarPro Systems

Power BI koppeling voor CarPro Systems

Hoe werkt de Power BI connector voor CarPro Systems?

CarPro Systems koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor CarPro Systems geeft u de mogelijkheid om alle gewenste data vanuit CarPro Systems te gebruiken bij de ontwikkeling van Microsoft Power BI rapportages.

De Power BI connector maakt middels de API een koppeling met CarPro Systems, en plaatst alle gewenste data in een SQL-database. Vervolgens kunt u deze database vanuit uw BI-tool benaderen voor rapportagedoeleinden.

Power BI en CarPro Systems

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste data vanuit CarPro Systems. Deze data wordt vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst. 

Zo heeft u geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de koppeling voor CarPro Systems.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met CarPro Systems?

De mogelijkheden van de koppeling zijn veelzijdig. Doordat alle gewenste data via de API van CarPro Systems benaderd kan worden, kunt u veel verschillende analyses ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Productiviteit;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Debiteuren en crediteuren;
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • (Vrije) voorraad & besteladvies.

Naast de data vanuit CarPro Systems, kunnen ook andere databronnen worden samengevoegd in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor CarPro Systems

Binnen één dag inzicht in de belangrijkste KPI’s? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd. 

Beschikbare templates voor CarPro Systems:

In 5 stappen uw eigen CarPro Systems rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte CarPro Systems rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met CarPro Systems?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan alle data via de API benaderen, waardoor u de volledige vrijheid krijgt om alle gewenste analyses in Power BI uit te werken.

Rapportages beschikbaar

Direct aan de slag met het analyseren van uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, waardoor u binnen één dag inzicht heeft in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast enkel data uit CarPro Systems kunt u ook data vanuit andere pakketten combineren in een datawarehouse. Door verschillende bronnen te combineren, creëert u inzichten die u in uw pakket zelf nooit zal vinden.

Veel analysemogelijkheden

Door de grote hoeveelheid beschikbare data, is het mogelijk om verschillende analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat de data op ieder moment van de dag actueel is, door deze minimaal 1x per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor CarPro Systems
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Wanneer u de proefperiode voor de Power BI connector met CarPro Systems heeft aangevraagd, ontvangt u direct verdere instructies per e-mail.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met CarPro Systems gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw data gevisualiseerd is in Power BI, kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.