Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Cashr

Power BI koppeling voor Cashr

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Cashr?

Cashr koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Cashr zorgt ervoor dat u alle gewenste data vanuit Cashr kunt gebruiken in Microsoft Power BI, de populairste Business Intelligence tool op de markt. 

De Power BI connector maakt een koppeling middels de API met de gewenste gegevens en plaatst deze data vervolgens in een SQL-database. Vanuit uw BI-tool kunt u de database vervolgens benaderen, en kunt u starten met het ontwikkelen van rapportages.

Power BI en Cashr

De Power BI connector maakt automatisch een koppeling met de gewenste data vanuit Cashr. De Power BI connector zorgt er vervolgens voor dat alle gewenste data in gestructureerde en duidelijke tabellen in de database wordt klaargezet, zo u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Cashr?

De Power BI koppeling met Cashr biedt veel mogelijkheden, doordat de gewenste data via de API beschikbaar is. Hierdoor kunt u aan de slag met het maken van diverse analyses. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Facturatie;
 • Winst- en verliesrekening;
 • Kostendetails.

Naast dat u de data vanuit Cashr kunt gebruiken voor het maken van rapportages, kunt u er ook voor kiezen om data vanuit andere databronnen binnen uw organisatie samen te voegen in een datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten ontwikkelen welke u uit de databronnen afzonderlijk nooit zult krijgen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen

Power BI rapportages voor Cashr

Direct inzicht in uw KPI’s? Maak dan gebruik van kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel templates, en ga direct aan de slag.

Beschikbare templates voor Cashr:

In 5 stappen uw eigen Cashr rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Cashr rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Cashr?

Alle data benaderbaar

Alle data is via de API te benaderen voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kunt u alle gewenste Cashr rapportages ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Er zijn kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar waardoor u direct aan de slag kunt met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

U kunt, samen met Cashr, meerdere databronnen vanuit uw organisatie koppelen in één datawarehouse. Zo kunt u data samenvoegen in rapportages.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid verschillende beschikbare data, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw Cashr data altijd actueel is, door deze minimaal een keer per nacht (en indien wenselijk vaker) te vernieuwen.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Cashr
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode heeft aangevraagd, zal een van onze specialisten contact met u opnemen om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Cashr is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw data gevisualiseerd is in Power BI kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€10

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.