Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Gripp

Microsoft Power BI koppeling voor Gripp

Hoe werkt de Power BI koppeling voor Gripp?

Alle gewenste data inzichtelijk

De Power BI connector voor Gripp zorgt ervoor dat alle gewenste data vanuit Gripp gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van rapportages in onder andere Microsoft Power BI. 

De connector maakt verbinding met de API van Gripp, en plaatst de gewenste data in een SQL-database. Deze database is vervolgens vanuit Power BI, of andere BI-tool óf Excel, te benaderen voor rapportagedoeleinden.

Power BI en Gripp

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met Gripp. Vervolgens wordt de data door de connector in gestructureerde en duidelijke tabellen in de database geplaatst, zodat u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Gripp?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor Gripp zijn enorm breed. De Power BI connector kan via de API alle gewenste data benaderen, waardoor u alle gewenste data kunt gebruiken voor rapportagedoeleinden. 

 • Productie vs. roosteruren vs. werkbare uren;
 • Budget vs. planning;
 • Productiviteit (over tijd);
 • Weekstaat: direct vs. geschreven uren;
 • Declarabiliteit. 

Naast dat u alle data vanuit Gripp kunt gebruiken, kunt u ook andere databronnen samenvoegen in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Gripp

Van ruwe data naar volledig inzicht binnen 24 uur. In combinatie met de Power BI connector kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel, Power BI templates. 

Beschikbare templates voor Gripp:

In 5 stappen uw eigen Gripp rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Gripp rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Gripp?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan middels de API van Gripp alle gewenste data ontsluiten voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kunt u alle gewenste rapportages ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Door onze expertise en jaren aan ontwikkeling, hebben we meerdere standaard rapportages beschikbaar voor Gripp. Hierdoor beschikt u direct over inzicht in uw eigen data én de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Gripp kunt u meerdere databronnen combineren in één datawarehouse, waardoor u data kunt samenvoegen en tegen elkaar kunt afzetten om nieuwe inzichten te creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat er veel data beschikbaar is, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De data wordt iedere nacht, of indien wenselijk, meerdere keren per dag vernieuwd. Hierdoor beschikt u altijd over de meest actuele bedrijfsdata om beslissingen op te baseren.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Gripp
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat de proefperiode is aangevraagd ontvangt u direct een e-mail met de vervolgstappen. Tevens neemt een van onze collega's contact met u op om de proefperiode door te spreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI koppeling met Gripp is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Gripp rapportages.

Inzicht!

Nu uw data gevisualiseerd is in Power BI rapportages kunt u aan de slag met het analyseren van deze data en het maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.