Werken bij KPI Solutions

Power BI Connector voor Jira

Power BI koppeling met Jira

Hoe werkt de Power BI connector voor Jira?

Jira koppelen aan Power BI

Door middel van de Power BI connector voor Jira kan een koppeling worden gemaakt, waardoor alle gewenste data gebruikt kan worden in Power BI voor de ontwikkeling van rapportages.

Alle gewenste data wordt via de Power BI connector gerepliceerd in een SQL-database. Deze database is vanuit uw Business Intelligence tool, zoals Power BI, eenvoudig te benaderen.

Power BI en Jira

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste data. Deze data wordt vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst. 

Doordat de data op deze manier in de database wordt geplaatst, heeft u geen technische kennis nodig 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Jira?

Doordat via de API van Jira alle gewenste data opgehaald kan worden, zijn de rapportagemogelijkheden zeer divers. 

Naast het brede aanbod aan rapportagemogelijkheden, kunt u deze nog eens extra vergroten door andere databronnen samen te voegen samen met Jira, in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Jira

Snel inzicht in de belangrijkste Jira data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, of te wel Power BI templates.

Beschikbare templates voor Jira:

In 5 stappen uw eigen Jira rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Jira rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Jira?

Alle data benaderbaar

Al uw Jira data is benaderbaar voor rapportagedoeleinden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om alle gewenste data te visualiseren in Power BI, precies zoals u dat wilt.

Rapportages beschikbaar

Direct inzicht in de belangrijkste data vanuit Jira? Start dan direct met het analyseren van uw data in onze kant-en-klare Power BI rapportages.

Databronnen combineren

Naast enkel data uit Jira kunt u ook data vanuit andere pakketten combineren in een datawarehouse. Door verschillende bronnen te combineren, creëert u inzichten die u in uw pakket zelf nooit zal vinden.

Veel analysemogelijkheden

Doordat er veel data beschikbaar is, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De data wordt iedere nacht, of indien wenselijk, meerdere keren per dag vernieuwd. Hierdoor beschikt u altijd over de meest actuele bedrijfsdata om beslissingen op te baseren.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor Jira
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode ontvangt u direct instructies voor het maken van de koppeling met al uw gewenste Jira administraties. Indien nodig zal een van onze BI Specialisten u hierbij ondersteunen.

Aan de slag met Power BI

Nadat de verbinding is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Jira rapportages in Power BI of met onze Power BI templates.

Inzicht!

Nu uw data helder gevisualiseerd is in Power BI rapportages, kunt u aan de slag met het analyseren van data en verkrijgen van nieuwe inzichten.

Kosten

€50

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.