Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Lead Forensics

Power BI koppeling voor Lead Forensics

Hoe werkt de Power BI connector voor Lead Forensics?

Lead Forensics koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Lead Forensics zorgt ervoor dat u alle gewenste data vanuit uw Lead Forensics omgeving kunt gebruiken voor de ontwikkeling van rapportages in de BI-tool van Microsoft, namelijk Power BI.

De Power BI connector maakt via de API een koppeling met de gewenste data, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Vanuit Power BI is deze database vervolgens te benaderen. 

Power BI en Lead Forensics

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste data in Lead Forensics. Deze data wordt vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst. Hierdoor heeft u zelf geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Lead Forensics?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor Lead Forensics zijn enorm divers. Doordat alle data via de API van Lead Forensics kan worden benaderd, kunt u alle gewenste data gebruiken voor rapportagedoeleinden.

Naast dat u alle gewenste data vanuit Lead Forensics kunt gebruiken, kunt u ook andere databronnen vanuit uw organisatie, zoals bijvoorbeeld Google Analytics of uw CRM-pakket koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten ontwikkelen, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Lead Forensics

Liever direct aan de slag met het analyseren van uw data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd. Hierdoor heeft u binnen enkele minuten inzicht in de belangrijkste data. 

Beschikbare templates voor Lead Forensics:

In 5 stappen uw eigen Lead Forensics rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Lead Forensics rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Lead Forensics?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan via de API alle gewenste data ophalen voor rapportagedoeleinden. Hierdoor krijgt u alle vrijheid om uw Power BI rapportages geheel naar wens te ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Direct aan de slag met het analyseren van uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze reeds ontwikkelde kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor kunt u direct uw data analyseren, en datagedreven beslissingen maken.

Databronnen combineren

Naast de inzichten die u kunt visualiseren vanuit Lead Forensics, kunt u ook andere databronnen koppelen in één datawarehouse. Zo kunt u data combineren en samenvoegen in een rapportage.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data, en de mogelijkheid om data te combineren, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat data op ieder moment van de dag actueel is, door deze minimaal 1x per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Business Intelligence tools, en Power BI in het bijzonder, functioneert uitstekend op mobiele devices. Zo heeft u altijd en overal ter wereld inzicht in de stand van zaken.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Lead Forensics
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode van de Lead Forensics connector, krijgt u direct een bevestiging met daarin de verdere vervolgstappen.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Lead Forensics gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen rapportages in Power BI.

Inzicht!

Wanneer uw Power BI rapportages klaar zijn voor gebruik, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.