Werken bij KPI Solutions

Power BI Connector voor MyKassa

Power BI koppeling voor MyKassa

Hoe werkt de Power BI connector voor MyKassa?

MyKassa koppelen aan Power BI

Met de Power BI connector voor MyKassa kunt u data vanuit MyKassa gebruiken voor de ontwikkeling van rapportages in Microsoft Power BI, maar bijvoorbeeld ook in Excel.

De Power BI connector maakt een koppeling met de API waarna de gewenste data in een SQL-database wordt geplaatst. Deze database kunt u vervolgens vanuit uw BI-tool waarna u kunt starten met het ontwikkelen van rapportages.

Power BI en MyKassa

Er wordt geautomatiseerd een koppeling gemaakt met MyKassa, waarna de data in de database wordt geplaatst. 

Deze data wordt in gestructureerde en duidelijke tabellen in de database geplaatst, waardoor u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met MyKassa?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor MyKassa zijn groot. Doordat we alle gewenste data via de API van MyKassa benaderd kan worden, kunt u alle gewenste data gebruiken voor het maken van  analyses. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Liquiditeitsprognose;
 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Winst- en verliesrekening;
 • Omzet- en kostendetails.

Naast dat u de data vanuit MyKassa kunt gebruiken, kunt we ook andere databronnen samenvoegen, samen met MyKassa, in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor MyKassa

Wilt u direct aan de slag met het analyseren van uw data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates. 

Beschikbare templates voor MyKassa:

In 5 stappen uw eigen MyKassa rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte MyKassa rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met MyKassa?

Alle data benaderbaar

Alle gewenste data wordt voorbereid en in gestructureerde tabellen klaargezet in de database, waardoor u direct kunt starten met het analyseren van uw MyKassa data.

Rapportages beschikbaar

Door onze expertise en ontwikkeling, hebben we rapportages beschikbaar voor o.a. MyKassa. Hierdoor beschikt u direct over inzicht in uw eigen data én de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast de data vanuituit MyKassa kunt u ook data vanuit andere databronnen combineren in een datawarehouse. Hierdoor creëert u inzichten die u in uw pakket zelf nooit zult vinden.

Veel analysemogelijkheden

Doordat er veel verschillende data ter beschikking is, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De data wordt dagelijks, of indien wenselijk, meerdere keren per dag vernieuwd. Hierdoor beschikt u altijd over de meest actuele bedrijfsdata om beslissingen op te baseren.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI connector voor MyKassa
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode ontvangt u direct instructies voor het maken van de koppeling met al uw gewenste MyKassa administraties. Indien nodig zal een van onze BI Specialisten u hierbij ondersteunen.

Aan de slag met Power BI

Nadat de verbinding is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen MyKassa rapportages in Power BI of met onze Power BI templates.

Inzicht!

Nu uw data helder gevisualiseerd is in Power BI rapportages, kunt u aan de slag met het analyseren van data en verkrijgen van nieuwe inzichten.

Kosten

€50

Per maand/administratie

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.