Werken bij KPI Solutions

Power BI Nedap Ons connector

Power BI koppelen aan Nedap Ons

Hoe werkt de Power BI connector voor Nedap Ons?

Power BI koppeling Nedap Ons

Wilt u Power BI koppelen aan Nedap Ons? De Power BI connector voor Nedap Ons zorgt voor een koppeling tussen Nedap Ons  en Power BI. Doordat de Power BI connector een koppeling maakt via de Nedap Ons API, kunnen alle gewenste gegevens vanuit uw Nedap Ons administratie(s) gebruikt worden voor het ontwikkelen van Nedap Ons Power BI rapportages en dashboards in Microsoft Power BI. 

Wat kunt u met Power BI en Nedap Ons?

De Power BI Nedap Ons connector maakt volledig geautomatiseerd een koppeling met alle gewenste administraties en data vanuit Nedap Ons. De Power BI connector zet deze data in een SQL-database door middel van duidelijke en gemakkelijke tabellen. Hierdoor is er geen technische kennis nodig om aan de slag te gaan met de Power BI connector voor Nedap Ons, en het ontwikkelen van rapportages en dashboards.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Nedap Ons connector?

De Power BI Nedap Ons connector biedt eindeloos veel mogelijkheden. Alle gewenste data kan via de Nedap Ons API benaderd worden waardoor verschillende Nedap Ons rapportages en dashboards gebouwd kunnen worden met diverse analyses.

Naast dat de Power BI connector een koppeling kan maken met alléén Nedap Ons, kunnen er ook meerdere databronnen gekoppeld worden in één datawarehouse. Zo kunt u andere databronnen koppelen, waardoor u data tegenover elkaar kunt zetten. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten in uw data, welke u afzonderlijk uit uw pakketten nooit zult halen. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Nedap Ons

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen 24 uur. Door middel van onze kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd, kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s waarop u kunt sturen.

Beschikbare templates voor Nedap Ons:

Aan de slag met Power BI en Nedap Ons?

Aan de slag gaan met Power BI en Nedap Ons? Download gratis onze Power BI Guide en leer in 5 stappen hoe u Power BI rapportages ontwikkelt.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Nedap Ons?

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit Nedap Ons wordt door onze Power BI connector ingeladen in een database. Deze database kunt u vanuit Power BI gemakkelijk benaderen. Hiermee kunt u direct starten met het ontwikkelen van Nedap Ons rapportages en dashboards.

Rapportages beschikbaar

Met jarenlange ervaring met Power BI hebben wij verschillende kant-en-klare rapportages beschikbaar. Hierdoor beschikt u binnen slecht één dag over inzicht in de belangrijkste KPI’s van uw organisatie.

Databronnen combineren

Niet alleen kan de Power BI connector een koppeling maken met Nedap Ons, de connector kan er ook voor zorgen dat er koppelingen gemaakt worden met andere softwarepakketten vanuit uw organisatie. Hierdoor kunt u data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat de Power BI Nedap Ons connector alle gewenste data via de Nedap Ons API kan ophalen, geeft dit u de mogelijkheid om diverse analyses te maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw verschillende Nedap Ons administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Realtime data is essentieel voor het aansturen van uw organisatie. Daarom zorgt de Power BI Nedap Ons koppeling ervoor dat u altijd kijkt naar de meest actuele data van uw organisatie. De Power BI connector kan tot meerdere keren per dag de data vernieuwen, waardoor u altijd beschikt over actuele cijfers.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot bedrijfsdata. Door middel van Power BI kunt u uw rapportages en dashboards bekijken op ieder gewenst apparaat. U heeft hierdoor altijd en overal inzicht in de belangrijkste bedrijfsgegevens.

3 stappen naar meer inzicht in uw Nedap Ons data
Starten met de Power BI connector voor Nedap Ons?
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de Power BI Nedap connector ontvangt u instructies voor het starten van de koppeling. Indien nodig kan een van onze BI-specialisten u ondersteunen bij het maken van de koppeling.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling tussen Nedap Ons en Power BI is gemaakt, kunt u beginnen met het ontwikkelen van gewenste Nedap Ons dashboards en rapportages. Of u kunt gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages.

Inzicht!

Nadat u de gewenste Power BI rapportages en dashboards ontworpen heeft, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Nedap Ons data en nemen van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.