Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Nixxis

Power BI koppelen aan Nixxis.

Hoe werkt de Power BI connector voor Nixxis?

Power BI koppeling Nixxis

Nixxis Power BI rapportages ontwikkelen? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector voor Nixxis. De Power BI connector kan via de API een koppeling maken met de gewenste data, waardoor u alle gewenste Nixxis rapportages kunt ontwikkelen. 

De gewenste data wordt door de Power BI connector in een SQL-database geplaatst, waarna u deze database vanuit uw BI-tool kunt benaderen voor rapportagedoeleinden. 

Wat kunt u met Power BI en Nixxis?

Met de Power BI connector kunt u dus aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste Power BI rapportages. De Power BI connector zorgt ervoor dat alle gewenste Nixxis data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, waardoor u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Nixxis koppeling?

De Power BI Nixxis connector zorgt voor eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de API beschikbaar is, kunt u starten met het ontwikkelen van alle gewenste Power BI rapportages. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook andere databronnen, samen met Nixxis, in één datawarehouse te plaatsen. Hierdoor kunt u data combineren en nieuwe inzichten in Power BI genereren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Nixxis

Van ruwe data naar een waardevolle inzichten binnen enkele ogenblikken. Middels onze Power BI templates kunt u direct starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen. 

Beschikbare templates voor Nixxis:

Aan de slag met Power BI en Nixxis?

Leer in 5 stappen hoe u de perfecte Nixxix Power BI rapportage kunt ontwikkelen in Power BI. Download de gratis Power BI Guide en ga direct aan de slag.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Nixxis?

Alle data benaderbaar

Alle gewenste data is via de API van Nixxis door onze connector te benaderen. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages in de BI-tool van Microsoft, Power BI.

Rapportages beschikbaar

Direct starten met het analyseren van uw data? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste Nixxis data en kunt u datagedreven beslissingen maken.

Databronnen combineren

De Power BI connector maakt het mogelijk om meerdere databronnen te combineren in één datawarehouse. Hierdoor kunt u Nixxis data combineren met data vanuit andere bronnen, en samenvoegen in een Power BI rapportage.

Veel analysemogelijkheden

De connector kan alle gewenste Nixxis benaderen voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kunt u verschillende analyses makDenk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw verschillende Exact Online administraties, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw organisatie altijd beschikt over de meest actuele data, doordat deze minimaal 1x per nacht vernieuwd wordt. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Altijd en overal ter wereld inzicht in uw data is dan ook van belang om goede bedrijfsbeslissingen te maken. Power BI is hiervoor uitermate geschikt, doordat het functioneert op zowel laptop, mobiel, tablet én zelfs uw smartwatch.

3 stappen naar meer inzicht in uw Nixxis data
Starten met de Power BI koppeling voor Nixxis
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u een proefperiode voor de Nixxis heeft aangevraagd, ontvangt u direct een e-mail met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Nadat de koppeling met Nixxis gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het creëren van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw Nixxis Power BI rapportages gereed zijn, kunt u starten met het analyseren van uw data. Hierdoor kunt u aan het slag met het maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.