Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Odoo

Power BI koppelen aan Odoo.

Hoe werkt de Power BI connector voor Odoo?

Power BI koppeling Odoo

De Power BI connector voor Odoo stelt u in staat om rapportages en dashboards te realiseren in Power BI op basis van uw gewenste Odoo data. De Power BI connector realiseert een koppeling met de API van Odoo, waardoor alle gewenste data gebruikt kan worden voor de ontwikkeling van rapportages. Deze data wordt vervolgens in een SQL-database geplaatst, waarna u deze vanuit uw BI-tool kunt benaderen. 

Wat kunt u met Power BI en Odoo?

Met de Power BI connector voor Odoo kunt u aan e slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages en dashboards. De Power BI connector zorgt ervoor dat de gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database worden geplaatst, waardoor u geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Odoo koppeling?

De Odoo Power BI connector biedt de gebruiker eindeloos veel mogelijkheden. Doordat alle gewenste data via de API van Odoo beschikbaar is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste analyses in Power BI. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook andere databronnen vanuit uw organisatie samen te voegen in één datawarehouse, waardoor u data kan combineren en tegen elkaar kan afzetten om nieuwe inzichten te creëren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Odoo

Direct inzicht in de belangrijkste KPI’s? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates, waardoor u direct kunt starten met het analyseren van uw data. 

Beschikbare templates voor Odoo:

Aan de slag met Power BI en Odoo?

Download onze gratis Power BI guide, en ontdek de 5 stappen naar het ontwikkelen van de perfecte Power BI rapportage.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Odoo?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan geautomatiseerd alle gewenste data vanuit Odoo ophalen. Hierdoor krijgt u de volledige vrijheid om alle gewenste Odoo rapportages in Power BI te ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Start direct met het maken van datagedreven beslissingen, door gebruik te maken van onze kant-en-klare Power BI templates. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast inzichten vanuit Odoo, kunt u er ook voor kiezen om nieuwe inzichten te creëren door het koppelen van meerdere databronnen in één datawarehouse.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle gewenste data te benaderen is vanuit Odoo, en te gebruiken is voor rapportagedoeleinden, kunt u aan de slag met het maken van verschillende analyses. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat u altijd over de meest actuele data beschikt in uw rapportages, doordat de connector deze minimaal één keer per nacht geautomatiseerd vernieuwd. Indien wenselijk kan de frequentie voor het vernieuwen van de data verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is uitermate geschikt voor het gebruik over verschillende mobiele devices, zoals telefoon, tablet en zelfs uw smartwatch. Zo heeft u altijd en overal ter wereld inzicht in de meest actuele Odoo data.

3 stappen naar meer inzicht in uw Odoo data
Starten met de Power BI koppeling voor Odoo
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor de Odoo connector, ontvangt u direct verdere instructies per e-mail.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Odoo gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw Power BI rapportages gereed zijn, kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van beslissingen op basis van actuele data.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.