Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor IT's Perfect

Power BI koppelen aan IT's Perfect.

Hoe werkt de Power BI connector voor IT's Perfect?

Power BI koppeling IT's Perfect

Aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages op basis van uw IT’s Perfect data? Dan kunt u gebruik maken van de Power BI connector voor IT’s Perfect.

De Power BI connector voor IT’s Perfect kan alle gewenste data benaderen via de API. Hierna zet de connector alle data klaar in een SQL-database, welke u vervolgens vanuit uw BI-tool kunt benaderen voor rapportagedoeleinden. 

Wat kunt u met Power BI en IT's Perfect?

Met de Power BI connector kunt u dus in uw BI-tool, zoals Power BI, aan de slag met het ontwikkelen van IT’s Perfect rapportages. De Power BI connector zorgt ervoor dat de gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst wordt, waarna u deze kunt benaderen voor rapportagedoeleinden. Doordat de data op deze manier in de database geplaatst wordt, heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI IT's Perfect koppeling?

De Power BI IT’s Perfect connector biedt de eindgebruiker vele mogelijkheden, doordat alle gewenste data te benaderen is via de API van IT’s Perfect. Hierdoor kunt u aan de slag met het uitwerken van alle gewenste analyses in Power BI. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook andere databronnen vanuit uw organisatie samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en tegen elkaar afzetten, om nieuwe inzichten te creëren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor IT's Perfect

Van ruwe data naar visuele inzichten. Door middel van onze kant-en-klare Power BI templates kunt u binnen enkele minuten aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven inzichten.

Beschikbare templates voor IT’s Perfect:

Aan de slag met Power BI en IT's Perfect?

Zelf starten met het ontwikkelen van Power BI rapportages? Download onze gratis Power BI Guide, en leer in 5 stappen hoe u een perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met IT's Perfect?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector voor IT's Perfect kan via de API alle gewenste data benaderen voor rapportagedoeleinden. Hierdoor kunt u starten met het uitwerken van alle gewenste IT's Perfect analyses in Microsoft Power BI.

Rapportages beschikbaar

Direct datagedreven beslissingen maken? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportage, waardoor u binnen enkele minuten inzicht heeft in de belangrijkste KPI's.

Databronnen combineren

Naast IT's Perfect kunt u er ook voor kiezen om meerdere databronnen, samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data combineren en nieuwe IT's Perfect inzichten genereren.

Veel analysemogelijkheden

Gezien alle gewenste IT's Perfect data beschikbaar is, kunt u diverse analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is van belang voor het maken van de juiste bedrijfsbeslissingen. De Power BI connector zorgt altijd voor de meest actuele data, doordat deze minimaal één keer per nacht vernieuwd wordt. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Hybride werken heeft de toekomst. Daarom is het belangrijk om altijd en overal ter wereld te beschikken over de meest actuele data. Power BI is uitermate geschikt voor gebruik op laptop, tablet, smartphone én zelfs u smartwatch. Zo heeft u overal en altijd inzicht.

3 stappen naar meer inzicht in uw IT's Perfect data
Starten met de Power BI koppeling voor IT's Perfect
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor de IT's Perfect connector, ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met IT's Perfect gemaakt is, kunt u zelf in Power BI, of andere BI-tool, aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw IT's Perfect rapportages gereed zijn, kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.