Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor PerfectView

Power BI koppeling met PerfectView

Hoe werkt de Power BI koppeling voor PerfectView?

Alle gewenste data inzichtelijk

Met de Power BI connector voor PerfectView kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages op basis van PerfectView data.

De Power BI connector maakt een koppeling via de API van PerfectView met de gewenste gegevens, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Vanuit Power BI is deze data vervolgens te benaderen, zodat u kunt starten met het ontwikkelen van rapportages.

Power BI en PerfectView

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste data uit PerfectView. Deze data wordt daarna in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst. Hierdoor heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector voor PerfectView aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met PerfectView?

De mogelijkheden welke de Power BI connector biedt voor PerfectView zijn breed. Doordat alle gewenste data via de API benaderd kan worden, kunt u alle gewenste analyses maken. 

Naast de data uit PerfectView, kunt u ook andere databronnen samenvoegen, met PerfectView, in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor PerfectView

Direct inzicht? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates, en start direct met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor PerfectView:

In 5 stappen uw eigen PerfectView rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte PerfectView rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met PerfectView?

Alle data benaderbaar

Via de API van PerfectView kan de Power BI connector alle gewenste data benaderen. Zo kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw gewenste Power BI rapportages.

Rapportages beschikbaar

Liever direct uw data analyseren? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, waardoor u direct datagedreven kunt werken.

Databronnen combineren

Naast de data uit PerfectView kunt u ook data vanuit andere bronnen combineren in een datawarehouse. Door verschillende bronnen samen te voegen, creëert u inzichten die u in uw pakket zelf nooit zal vinden.

Veel analysemogelijkheden

Doordat er veel data beschikbaar is, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector haalt minimaal een keer per nacht nieuwe data op, zodat u overdag altijd naar de meest actuele data kijkt. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat BI-tool, zoals Power BI, ook perfect werken op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor PerfectView
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Wanneer u een proefperiode voor de PerfectView heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met PerfectView gemaakt is, kunt u in Power BI aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw PerfectView data inzichtelijk is gemaakt in Power BI, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.