Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Pipedrive

Microsoft Power BI koppeling voor Pipedrive

Hoe werkt de Power BI connector voor Pipedrive?

Power BI koppelen aan Pipedrive

De Power BI connector voor Pipedrive zorgt ervoor dat u alle gewenste Pipedrive data kunt gebruiken voor het ontwikkelen van Microsoft Power BI rapportages. 

Alle data wordt via de API van Pipedrive benaderd, en vervolgens geplaatst in een SQL-database. Vervolgens kunt u vanuit uw gewenste BI-tool, zoals Power BI, de data benaderen en starten met het ontwikkelen van Pipedrive rapportages.

Power BI en Pipedrive

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de data in Pipedrive. Vervolgens zorgt de Power BI connector ervoor dat alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen wordt klaargezet in de SQL-database. 

Doordat de tabellen op deze manier worden klaargezet in de database, heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Pipedrive?

De mogelijkheden van de Power BI connector voor Pipedrive zijn enorm groot. Doordat alle gewenste data via de API van Pipedrive benaderd kan worden, kunt u alle data gebruiken voor het maken van verschillende analyses. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Voorspelde omzet;
 • Budget;
 • Marges.

Naast dat u de data vanuit Pipedrive kunt gebruiken voor het ontwikkelen van rapportages, kunnen we ook andere databronnen vanuit uw organisatie samenvoegen in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Pipedrive

Van ruwe data naar volledig inzicht. Door middel van onze kant-en-klare Pipedrive Power BI rapportages, ook wel Power BI Templates genoemd, heeft u direct inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Beschikbare templates voor Pipedrive:

In 5 stappen uw eigen Pipedrive rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Pipedrive rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Pipedrive?

Alle data benaderbaar

Alle data is via de API van Pipedrive te benaderen. Hierdoor kunt u alle gewenste data gebruiken voor het ontwikkelen van uw eigen Pipedrive Power BI rapportages.

Rapportages beschikbaar

Door onze jarenlange ontwikkeling hebben we inmiddels meerdere kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar, waardoor u direct kunt starten met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Naast een koppeling met Pipedrive, kunt u andere databronnen uit uw organisatie samen met Pipedrive koppelen in één datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten genereren,

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data, kunt u meerdere soorten analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat uw Pipedrive data altijd actueel is, doordat deze iedere nacht wordt vernieuwd. Indien wenselijk kan deze ook meerdere keren per dag worden vernieuwd.

Voor ieder apparaat geschikt

BI-tools, zoals Microsoft Power BI, zijn ook uitermate geschikt voor gebruik op mobiele apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tablets, smartphones én zelfs smartwatches.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Pipedrive
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode heeft aangevraagd ontvangt u direct verdere instructies. Daarnaast zal een van onze specialisten contact met u opnemen om de proefperiode verder te bespreken.

Aan de slag met Power BI

Nadat de Power BI koppeling met Pipedrive is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages.

Inzicht!

Nadat uw Power BI rapportages gereed zijn, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.