Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Promis

Power BI koppeling voor Promis

Hoe werkt de Power BI connector voor Promis?

Promis koppelen aan Power BI

Door middel van de Power BI connector voor Promis kunt u zelf aan de slag met het ontwikkelen van Microsoft Power BI rapportages. De Power BI connector maakt een koppeling met de gewenste data vanuit Promis, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Deze database is vervolgens vanuit Power BI te benaderen voor de ontwikkeling van rapportages.

Power BI en Promis

De Power BI connector realiseert een geautomatiseerde koppeling met Promis. Nadat deze koppeling is gemaakt, wordt de data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst. Hierdoor heeft u zelf geen technische kennis nodig om met de Power BI connector voor Promis aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Promis?

Met de Power BI connector voor Promis kunt u alle gewenste analyses uitwerken in Power BI rapportages, doordat de Power BI connector alle data via de API kan benaderen.

Naast dat u uw rapportages kunt baseren op basis van  vanuit Promis data, kunt u ook andere databronnen samenvoegen in een datawarehouse. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Promis

Direct inzicht in de belangrijkste KPI’s? Ga dan aan de slag met onze kant-en-klare Power BI templates, en start direct met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor Promis:

In 5 stappen uw eigen Promis rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Promis rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Promis?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector is in staat om via de API alle gewenste data beschikbaar te stellen voor rapportagedoeleinden. Zo kunt u alle gewenste Power BI rapportages ontwikkelen.

Rapportages beschikbaar

Liever direct aan de slag met het analyseren van uw data? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates, en start direct met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Naast de data vanuit Promis kunt u er ook voor kiezen om andere databronnen vanuit uw organisatie samen te voegen in een datawarehouse, zodat u data kunt combineren.

Veel analysemogelijkheden

Omdat er veel Promis data beschikbaar is, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat de data altijd actueel is, door deze minimaal een keer per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de dagelijkse frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

BI-tools, en Power BI in het bijzonder, zijn uitermate geschikt voor gebruik op mobiele devices. Hierdoor beschikt u op ieder moment van de dag, overal ter wereld, over de meest actuele data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Promis
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de Promis connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestiging met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Promis gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw Power BI rapportages.

Inzicht!

Uw rapportages gereed? Dan kunt u aan de slag met het analyseren van uw data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.