Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Reeleezee

Power BI koppeling voor Reeleezee

Hoe werkt de Power BI connector voor Reeleezee?

Reeleezee koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor Reeleezee zorgt ervoor dat u kunt starten met het ontwikkelen van Reeleezee rapportages in Power BI, of in een andere tool zoals bijvoorbeeld Excel. 

De Power BI connector kan alle gewenste data via de API van Reeleezee benaderen, zodat u alle gewenste data kunt gebruiken voor het ontwikkelen van rapportages. Deze data wordt door de Power BI connector in een SQL-database geplaatst. 

Power BI en Reeleezee

De Power BI connector maakt geautomatiseerd een koppeling met de gewenste administraties en data. Deze worden vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen voor u klaargezet in de database. 

Door de tabellen op deze manier voor u klaar te zetten, heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met Reeleezee?

Doordat via de API van Reeleezee alle gewenste data benaderbaar is, zijn de rapportagemogelijkheden groot, doordat u verschillende soorten analyses kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses zoals:

 • Omzet huidig jaar vs. omzet vorig jaar;
 • Omzet- en kostendetails;
 • Debiteuren en crediteuren.

Naast dat u alle data vanuit Reeleezee gebruikt kan worden voor de ontwikkeling van Power BI rapportages, kunt u er ook voor kiezen om meerdere databronnen vanuit uw organisatie, samen met Reeleezee, in een datawarehouse te voegen. Hierdoor creëert u nieuwe inzichten, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor Reeleezee

Wilt u liever direct starten met het analyseren van uw data? Kies dan voor het gebruik van kant-en-klare Power BI rapportages, ook wel templates genoemd. Hierdoor heeft u binnen enkele uren inzicht in de belangrijkste KPI’s. 

Beschikbare templates voor Reeleezee:

In 5 stappen uw eigen Reeleezee rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte Reeleezee rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met Reeleezee?

Alle data benaderbaar

De Power BI connector kan middels de API van Reeleezee alle gewenste data benaderen. Hierdoor krijgt u veel vrijheid in het maken van verschillende rapportages.

Rapportages beschikbaar

Door onze expertise en jaren aan ontwikkeling hebben we inmiddels meerdere kant-en-klare rapportages beschikbaar. Zo ook voor Reeleezee. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het analyseren van uw data.

Databronnen combineren

Naast de gewenste data uit Reeleezee, kunt u ook andere databronnen combineren in één datawarehouse. Door verschillende databronnen te combineren, creëert u nieuwe inzichten.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare Reeleezee data, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI connector zorgt ervoor dat u altijd naar de meest actuele data kijkt, door de data minimaal één keer per dag te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

BI-tools, en Power BI in het bijzonder, functioneren uitstekend op mobiele apparaten. Hierdoor heeft u overal en op ieder moment van de dag inzicht in de resultaten van uw organisatie.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor Reeleezee
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode voor de Power BI Connector met Reeleezee heeft aangevraagd, ontvangt u direct instructies voor het opstarten van de connector.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Reeleezee gemaakt is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw data inzichtelijk is gemaakt, kunt u starten met het analyseren van uw data.

Kosten

€10

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

 • 30 dagen gratis proberen;
 • Start op wanneer het jou uitkomt;
 • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

 • Vrijblijvend proberen;
 • De proefperiode loopt automatisch af;
 • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
 • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
 • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.