Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor Reflecta Xl-Enz

Power BI koppelen aan Reflecta Xl-Enz.

Hoe werkt de Power BI connector voor Reflecta Xl-Enz?

Power BI koppeling Reflecta Xl-Enz

Wilt u meer inzicht in uw Reflecta Xl-Enz data? Maak dan een koppeling middels de Power BI connector, en ontwikkel uw eigen Power BI rapportages op basis van de gewenste Reflecta Xl-Enz data.

De Power BI connector maakt via de API van Reflecta Xl-Enz een koppeling met de gewenste data, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database. Vervolgens kunt u vanuit Power BI de database benaderen, en kunt u starten met het ontwikkelen van rapportages.

Wat kunt u met Power BI en Reflecta Xl-Enz?

De Power BI connector is voor iedereen te gebruiken. Doordat de connector alle gewenste data in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database plaatst, heeft u zelf geen technische kennis nodig om met de connector aan de slag te gaan. Nadat de koppeling met Reflecta Xl-Enz is gemaakt, kunt u direct starten met het ontwikkelen van Power BI rapportages in uw BI-tool. 

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI Reflecta Xl-Enz koppeling?

De Power BI connector voor Reflecta Xl-Enz biedt eindeloos veel mogelijkheden. Doordat de connector via de API alle gewenste data kan benaderen, kunt u aan de slag met het uitwerken van diverse analyses in Power BI. Naast dat u de mogelijk hebt om veel analyses uit te werken in Power BI, heeft u ook de mogelijkheid om meerdere databronnen samen te voegen in één datawarehouse. Hierdoor kan data samengevoegd en gecombineerd worden in een Power BI rapportage, waardoor nieuwe inzichten ontstaan die uit uw bronnen afzonderlijk niet mogelijk zijn. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor Reflecta Xl-Enz

Van ruwe data naar overzichtelijke inzichten om datagedreven beslissingen op te baseren. Middels onze kant-en-klare Power BI templates krijgt u direct inzicht in uw data, waardoor u meteen kunt starten met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor Reflecta Xl-Enz:

Aan de slag met Power BI en Reflecta Xl-Enz?

Ontdek de 5 stappen naar het ontwikkelen van de perfecte Power BI rapportage. Download de gratis Power BI Guide en ga direct aan de slag.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met Reflecta Xl-Enz?

Alle data benaderbaar

Alle data is door de connector te benaderen vanuit Reflecta Xl-Enz. Hierdoor kunt u aan de slag met het ontwikkelen van alle gewenste rapportages en dashboards in uw BI-tool, zoals Power BI.

Rapportages beschikbaar

Direct uw Reflecta Xl-Enz analyseren? Dan kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI rapportages, waardoor u direct kunt starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Databronnen combineren

Naast een koppeling met Reflecta Xl-Enz, kunt u er ook voor kiezen om andere databronnen te combineren met Reflecta Xl-Enz in één datawarehouse. Hierdoor kunt u data samenvoegen en nieuwe inzichten creëren.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle data via de API van Reflecta Xl-Enz beschikbaar is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van verschillende analyses in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

Actuele data is cruciaal voor het nemen van bedrijfsbeslissingen. Daarom zorgt de Power BI connector ervoor dat de data altijd actueel is, door deze minimaal één keer per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Remote werken heeft de toekomst. Inzicht in data moet dan ook altijd en overal ter wereld beschikbaar zijn. Power BI is uitermate geschikt op te gebruiken op mobiele devices, zoals tablet, telefoon én smartwatch. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht in uw Reflecta Xl-Enz data
Starten met de Power BI koppeling voor Reflecta Xl-Enz
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Na het aanvragen van de proefperiode voor de Reflecta Xl-Enz connector, ontvangt u direct een bevestigingsmail met verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling met Reflecta Xl-Enz is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer uw Power BI rapportages en dashboards gereed zijn, kunt u aan de slag met het analyseren van uw Reflecta Xl-Enz data, en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.