Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor SAGE

Power BI koppelen aan SAGE.

Hoe werkt de Power BI connector voor SAGE?

Power BI koppeling SAGE

Middels de Power BI koppeling voor SAGE kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen rapportages in de BI-tool van Microsoft, Power BI. De Power BI connector kan alle gewenste data vanuit SAGE benaderen, waardoor u kunt starten met het ontwikkelen van alle gewenste SAGE rapportages.

De Power BI connector maakt een koppeling met de API van SAGE, en plaatst de data vervolgens in een SQL-database. Deze database kunt u vervolgens vanuit uw BI-tool benaderen, waardoor u kunt starten met de ontwikkeling van uw Power BI rapportage(s). 

Wat kunt u met Power BI en SAGE?

Met de Power BI connector kunt u dus starten met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages. Alle gewenste data vanuit SAGE is beschikbaar, en wordt in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst. Hierdoor heeft u geen technische kennis nodig om met de Power BI connector aan de slag te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van de Power BI SAGE koppeling?

De Power BI connector voor SAGE biedt veel mogelijkheden, doordat alle gewenste data via de API te benaderen is door de connector. Hierdoor kunt u alle gewenste analyses uitwerken in uw Power BI rapportages. Daarnaast kun u ervoor kiezen om meerdere databronnen vanuit uw organisatie te koppelen in één datawarehouse. Dit geeft u de mogelijkheid om in Power BI data te combineren en tegen elkaar af te zetten om nieuwe inzichten te creëren. Bekijk hier alle te koppelen databronnen.

Power BI rapportages voor SAGE

Ga van ruwe data naar heldere inzichten. Maak gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates, en start direct met het analyseren van uw data.

Beschikbare templates voor SAGE:

Aan de slag met Power BI en SAGE?

Download onze gratis Power BI Guide, en leer in 5 stappen hoe u een perfecte Power BI rapportage kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van een Power BI koppeling met SAGE?

Alle data benaderbaar

Vanuit SAGE is data benaderbaar voor de ontwikkeling van Power BI rapportages. Hierdoor kunt u in de rapportages alle gewenste analyses uitwerken.

Rapportages beschikbaar

Wanneer u direct keuzes wilt maken op basis van actuele data, kunt u gebruik maken van onze kant-en-klare Power BI templates. Hierdoor heeft u binnen enkele ogenblikken inzicht in uw data.

Databronnen combineren

Naast uw data vanuit SAGE, kunt u ook andere databronnen binnen uw data combineren. Hierdoor kunt u data samenvoegen en tegen elkaar afzetten, waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

Veel analysemogelijkheden

Doordat alle gewenste SAGE data via de API beschikbaar is, kunt u diverse analyses maken in Power BI. Denk bijvoorbeeld aan het consolideren van uw data, het toepassen van benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De Power BI koppeling met SAGE zorgt ervoor dat uw data altijd actueel is, door deze minimaal eens per nacht te vernieuwen. Indien wenselijk kan de frequentie overdag worden verhoogd. Zo kunt u altijd beslissingen nemen op basis van actuele data.

Voor ieder apparaat geschikt

Power BI is uitermate geschikt voor gebruik op verschillende devices. Hierdoor heeft u altijd en overal ter wereld inzicht in de meest actuele data en kunt u het hybride werken voortzetten.

3 stappen naar meer inzicht in uw SAGE data
Starten met de Power BI koppeling voor SAGE
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u een proefperiode voor de SAGE connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct een bevestigingsmail met daarin verdere instructies.

Aan de slag met Power BI

Wanneer de koppeling tussen Power BI en SAGE gerealiseerd is, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen Power BI rapportages.

Inzicht!

Wanneer u de gewenste Power BI rapportages gereed heeft, kunt u starten met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.