Werken bij KPI Solutions

Power BI koppeling voor SalesManager

Power BI koppeling voor SalesManager

Hoe werkt de Power BI koppeling voor SalesManager?

SalesManager koppelen aan Power BI

De Power BI connector voor SalesManager zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van alle gewenste SalesManager data voor de ontwikkeling van Power BI rapportages.

De Power BI connector maakt via de API een koppeling met de gewenste data, en plaatst deze vervolgens in een SQL-database.

Power BI en SalesManager

Er wordt door de connector geautomatiseerd een koppeling gemaakt met de gewenste data uit SalesManager. Deze data wordt vervolgens in duidelijke en gestructureerde tabellen in de database geplaatst, zodat u zelf geen technische kennis nodig heeft om met de Power BI connector aan de slag te gaan. 

Wat zijn de mogelijkheden van een Power BI koppeling met SalesManager?

De mogelijkheden in combinatie met de Power BI connector voor SalesManager zijn eindeloos. Doordat alle gewenste data via de API van SalesManager kunnen benaderen, kunt u alle gewenste data gebruiken voor rapportagedoeleinden.

Naast dat u data vanuit SalesManager kunt gebruiken, kunt u er ook voor kiezen om andere databronnen samen te voegen, met SalesManager, in een datawarehouse. Hierdoor kunt u nieuwe inzichten creëren, welke u uit uw pakketten afzonderlijk nooit zult halen. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijke koppelingen. 

Power BI rapportages voor SalesManager

Direct aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates.

Beschikbare templates voor SalesManager:

In 5 stappen uw eigen SalesManager rapportages ontwikkelen?

Download direct onze gratis Power BI Guide en ontdek hoe u in slechts 5 stappen de perfecte SalesManager rapportage(s) kunt ontwikkelen.
Wat zijn de voordelen van de Power BI koppeling met SalesManager?

Alle data benaderbaar

Alle data kan door de Power BI connector worden benaderd voor rapportagedoeleinden in Power BI. Op deze manier kunt u alle gewenste analyses in Power BI naar wens uitwerken.

Rapportages beschikbaar

Direct starten met het analyseren van de belangrijkste KPI's? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare Power BI templates, of te wel Power BI rapportages. Hiermee kunt u direct aan de slag.

Databronnen combineren

Naast uw SalesManager data, kunt u ook data vanuit andere bronnen combineren in een datawarehouse. Hierdoor creëert u inzichten die u in uw bronnen zelf nooit zult vinden.

Veel analysemogelijkheden

Door de hoeveelheid beschikbare data, kunt u verschillende analyses maken. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, benchmarking, predictive analytics en forecasting.

Data altijd actueel

De data wordt standaard iedere nacht vernieuwd door de connector. Indien wenselijk kan de frequentie voor het vernieuwen van de data verhoogd worden.

Voor ieder apparaat geschikt

Doordat de Business Intelligence tools (zoals Power BI) ook functioneren op mobiele devices zoals tablet, telefoons en smartwatches, heeft u overal en altijd inzicht in uw data.

3 stappen naar meer inzicht
Aan de slag met de Power BI koppeling voor SalesManager
power-bi-koppelen-aan-exact-online-powerbi-connector
Opstarten van de proefperiode

Nadat u de proefperiode van de SalesManager connector heeft aangevraagd, ontvangt u direct verdere instructies voor het opstarten van de connector.

Aan de slag met Power BI

Nadat de verbinding is gemaakt, kunt u aan de slag met het ontwikkelen van uw eigen SalesManager rapportages in Power BI of met onze Power BI templates.

Inzicht!

Nadat uw rapportages in Power BI ontworpen zijn, kunt u aan de slag met het analyseren van uw data en maken van datagedreven beslissingen.

Kosten

€75

Per maand

Liever eerst kennismaken met een van onze specialisten?

Start direct jouw gratis proefperiode

  • 30 dagen gratis proberen;
  • Start op wanneer het jou uitkomt;
  • Kant-en-klare Power BI rapportages beschikbaar;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Power BI Guide - 5 stappen naar de perfecte Power BI rapportage

De Power BI Guide bevat onder andere de volgende onderwerpen:

inschrijven-nieuwsbrief

ARE YOU IN?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste tips, tricks en nieuws rondom BI? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. 

Start direct uw gratis proefperiode

  • Vrijblijvend proberen;
  • De proefperiode loopt automatisch af;
  • U ontvangt direct instructies voor het opstarten;
  • Begeleiding door onze BI specialisten bij het gebruik;
  • Dagelijks support beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van datavisualisatie?

Ontdek de mogelijkheden en ga direct zelf aan de slag. Download direct uw whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor uw organisatie?

Plan dan een gratis demo in met één van onze Business Intelligence specialisten. Zij nemen u in circa 30 minuten mee door onze rapportages en laten u vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van Business Intelligence en Power BI in het bijzonder.